Πρώτα ματιά στο Reebok x Adidas Instapump Fury Boost

2019 έχει όλα σχετικά με τα υβρίδια. Από το Nike Air VaporMax Plus στο πακέτο Adidas ‘Never Made’, τα παπούτσια Mish Mashed δεν ήταν ποτέ πιο δημοφιλή. Τούτου λεχθέντος, δεν έχουμε δει ποτέ μάλλον σαν το Reebok x Adidas Instapump Fury Boost. Μόλις την περασμένη εβδομάδα, αυτό το παπούτσι γρήγορα κατέληξε να είναι ένα από τα πιο αναμενόμενα πάνινα παπούτσια ολόκληρου του έτους, καθώς και τώρα, παίρνουμε την πρώτη μας εμφάνιση ακόμα!

Το πρώτο χρώμα, που ονομάστηκε «πρωτότυπο», επηρεάζεται από το δείγμα «Pullover» του Steven Smith. Αντίθετα μπλε καθώς και πορτοκαλί πάνελ ικανοποιούν στο πάνω μέρος, ενώ μια λευκή προσαρμογή μαζί βάση παρέχει την τέλεια ισορροπία. Περιορισμένη σε μόλις πενήντα ζεύγη, αυτή η συγκεκριμένη χρωματιστή θα εισαγάγει αποκλειστικά στο Atmoscon στις 5 Οκτωβρίου.

Στη συνέχεια, έχουμε το πακέτο ‘OG ικανοποιεί το OG’ που συνδυάζει τα αρχικά χρώματα του Instapump καθώς και την Ultra Boost σε ένα. Διαθέτοντας δύο πάνινα παπούτσια, ένας συνδυασμός του πρώην «κίτρινου κίτρινου» καθώς και του «πυρήνα μαύρου» του τελευταίου έρχεται μαζί για να πληκτρολογήσει μια μπλοκαρισμένη συλλογή που είναι βέβαιο ότι θα γυρίσει τα κεφάλια. Αυτό θα προσφερθεί στην Ασία στις 25 Οκτωβρίου πριν από το χτύπημα επιλέγετε τους Stockists ένα μήνα αργότερα στις 22 Νοεμβρίου.

Εικόνα μέσω Reebok

Εικόνα μέσω Reebok
Τέλος, το ‘Black & amp; Το White ‘Pack θα λειτουργήσει δύο μονοχρωματικά πάνινα παπούτσια ζωγραφισμένα στα αντίστοιχα χρώματα. Τα χέρια κάτω από την πιο υποβαθμισμένη απελευθέρωση, θα χτυπήσουν τα ράφια στις 6 Δεκεμβρίου, καθώς και θα είστε σε θέση να τους αστυνομικούς σε παγκόσμιο επίπεδο.

Όλα τα χρώματα λειτουργούν μια προσαρμογή μαζί με ένα κτίριο με ένα συν-επώνυμα ιμάντα midfoot που λειτουργεί από κοινού με το σύστημα κορδονισμού αντλίας για την τελική εφαρμογή κλειδώματος. Η πρόσθετη επωνυμία είναι κεντημένη σε όλη τη φτέρνα, καθώς και κάτω κάτω, μια πρόσθετη chunky ώθηση midsole είναι παρόν για την άνεση που πραγματικά αλλάζει το παιχνίδι. Αυτό είναι επενδεδυμένο με καουτσούκ για πρόσθετη πρόσφυση, καθιστώντας τα κατάλληλα για τους υγρούς και θυελλώδεις μήνες μπροστά.

Ποιο reebok x adidas instapump fury boost colorway θα κάνετε copping; Μπορεί αυτή να είναι η πιο δημοφιλής ομάδα του 2019; Ας καταλάβουμε τι είναι στο μυαλό σας, καθώς και να βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή για τα πιο πρόσφατα και τα μεγαλύτερα νέα του sneaker!

Εικόνα μέσω Reebok

Εικόνα μέσω Reebok

Posts created 183

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top