Η πρώτη ματιά στο Denham X Nike Blazer Mid “Sail”

συμμορφώνοντας με μια συλλογή τριών πακέτων νωρίτερα αυτό το μήνα, φαίνεται ότι ο Jason Denham δεν έχει γίνει ακόμα με την εταιρική σχέση του Swoosh καθώς παίρνουμε το πρώτο μας ποτέ Κοιτάξτε το επερχόμενο Denham X Nike Blazer Mid “Sail”! Χειρισμός της θρυλικής σιλουέτας, η ετικέτα με έδρα το Άμστερνταμ έβαλε την υπογραφή του Sartorial Touch στο παπούτσι καθώς και τα αποτελέσματα είναι πραγματικά εκπληκτικά.

Με ένα γεμάτο δερμάτινο επάνω μέρος που είναι ζωγραφισμένο σε μια καθαρή λευκή απόχρωση, τα πλευρικά και τα μέσα της Nike Swooshes έχουν κοπεί, εκθέτοντας ένα premium denim κάτω από κάτω. Αυτό περιγράφεται λεπτομερώς με ισχυρή κόκκινη ραφή, με επιπλέον τόνους Rouge να κατεβαίνουν και πάνω στην κορυφή.

Εικόνα μέσω της Nike

Εικόνα μέσω της Nike
Το μαύρισμα δέρμα αναγνωρίζει τη χάρη της γλώσσας καθώς και το συνολικό τακούνι με το χέρι με το χέρι, καθώς και για να στρογγυλοποιήσει το blazer mid, το εσωτερικό έχει γίνει με μια σόλα χρυσού φύλλου που χτυπάει πάνω από μια κόκκινη δερμάτινη επιφάνεια, οριστικοποιώντας το Καθαρίστε την αισθητική.

Μια ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει ακόμη επαληθευτεί επισήμως για το Denham X Nike Blazer Mid “Sail”, ωστόσο μπορούμε να περιμένουμε να μειωθεί κάποια στιγμή πριν από το τέλος του έτους. Ας καταλάβουμε τι πιστεύετε για την τέταρτη προσθήκη στο επιθυμητό collab, καθώς και ενώ είστε εδώ, μπορείτε επίσης να λάβετε την πρώτη σας ματιά στο Naomi Osaka X Comme des Garçons X Nike Blazer Mid 77!

Εικόνα μέσω της Nike

Εικόνα μέσω της Nike

Posts created 183

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top