Το Adidas Originals LXCON ‘Triple Black’ εμφανίζεται με πράσινες προθέσεις

Το Adidas Originals LXCON έχει προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό, θεωρώντας ότι πρώτα διαρρεύσει τον Μάιο του περασμένου έτους. Εξουσιοδοτημένος από τον Jonah Hill, το χοντρό πάνινο πάνινο παπούτσι έφτασε στο “Footwear White” και “Clear Brown” παλέτες τον περασμένο μήνα, και τώρα, έφτασε ένα μυστικό νέο χρώμα και είμαστε πέρα ​​από το Hyped!

Διαθέτοντας μια επιπλέον παχιά μεσαία σόλα Adiprene, το «Triple Black» φαίνεται εδώ σε μια μαύρη σήμανση, με μια μακροχρόνια εξωτερική σόλα από καουτσούκ. Τρεις κορδέλες αποτελούν το ειδικό σύστημα κορδονιών, το οποίο συγκρατείται από μια σειρά από διαφανείς πράσινους σωλήνες. Για να το ολοκληρώσετε όλα, ένα ανώτατο όριο ολοκληρώνει το σχέδιο.

Ρυθμίστε την κυκλοφορία στις 23 Μαρτίου μέσω της Adidas και επιλέξτε τους εμπόρους, ενημερώστε μας τι πιστεύετε για το Adidas Originals LXCON ‘Triple Black’ και βεβαιωθείτε ότι έχετε κατεβάσει την επίσημη εφαρμογή SOLE SYPORMIER για δωρεάν ιδανικό! Σε σχετικές ειδήσεις, το Adidas ZX 4000 4D ‘Black Onix’ είναι το Colourway που όλοι περιμέναμε!

Εάν σκέφτεστε να καλύψετε κάποια ολοκαίνουργια ζέστη adidas, φροντίστε να δείτε το ρεύμα εδώ!

Posts created 183

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top