Uncategorized

Το Yeezy 500 ‘Soft Vision’ απελευθερώνει αυτό το Σαββατοκύριακο σε πλήρη μεγέθη νοικοκυριών

Kanye West δεν τραβάει κανένα είδος γροθιών αυτή τη σεζόν. Αφού εισήγαγε το άγρια ​​προεξέχον Yeezy 700 ‘Teal Blue’ μόλις πριν από λίγες ημέρες, το πολυαναμενόμενο Yeezy 500 ‘Soft Vision’ πέφτει αυτό το Σαββατοκύριακο το Σάββατο 2 Νοεμβρίου στις 7πμ στο Adidas UK. Πολύ πρώτα διαρρεύσει πίσω στην αρχή του περασμένου έτους, είμαστε προωθούμε ότι αυτά βλέπουν τελικά το φως της ημέρας, όχι μόνο σε τυπικά μεγέθη, ωστόσο σε πλήρη μεγέθη των νοικοκυριών T00!

Τα χέρια κάτω από ένα από τα πιο δυναμικά παπούτσια Yeezy που υπάρχουν, η «μαλακή όραση» διαθέτει ένα πλέγμα, σουέτ, καθώς και δερμάτινο κτίριο που είναι η ιδανική ισορροπία μεταξύ της ευελιξίας καθώς και της πολυτέλειας. Τραβήξτε τις καρτέλες στη γλώσσα προσθέτουν μια μικρή ευκολία, ενώ η ταινία γύρω από το λάσπη εγγυάται ότι τα πάνινα παπούτσια σας διατηρούνται καθαρά καθαρά.

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Κάτω από κάτω, η παραδοσιακή μεσαία σόλα Adiprene είναι παρούσα για άνεση καθώς και μαξιλάρι που δεν κατανοεί τα όρια, καθώς και για να ολοκληρώσει τα πάντα, μια εξωτερική σόλα από καουτσούκ έχει προστεθεί για μια αντίθεση. Ενώ οι sneakerheads ήταν λίγο επιφυλακτικοί γι ‘αυτό στην αρχή, το πολύ περισσότερο που το βλέπουμε, το πολύ περισσότερο που το αγαπάμε.

Το Yeezy 500 ‘Soft Vision’ θα εισαγάγει το Σάββατο 2 Νοεμβρίου στις 7 το πρωί στο Adidas UK σε ενήλικες, παιδιά, καθώς και μεγέθη μικρών παιδιών. Εάν θέλετε πραγματικά ένα ζευγάρι, βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στο @ThesolesUpplier και @TheSolerestocks στο Twitter, καθώς και να επιθεωρήσετε τον οδηγό μας για την καλύτερη δυνατότητα σας για μπάτσο!

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Category: Uncategorized
Posts created 183

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top