Το Puma Cell Alien OG αγγίζει τη γη αυτό το μήνα

προετοιμαστεί για την εισαγωγή του Puma Cell Alien OG! Γιορτάζοντας είκοσι χρόνια της θρυλικής κυτταρικής σειράς, το παπούτσι έκανε πρώτα το ντεμπούτο του το 1998, καθώς και εξακολουθεί να θεωρείται από πολλά για να είναι η πιο διάσημη σιλουέτα Puma μέχρι σήμερα!

Η τοποθέτηση τέλεια στη σημερινή τάση παπουτσιών του παπουτσιού του σημερινού μπαμπά, το The Cell Alien OG ήρθε από μια εποχή όπου οι sneakerheads προσπαθούσαν πραγματικά να επιδείξουν. Διαθέτοντας ένα Ultra αναπνεύσιμο πλέγμα βάσης άνω, βουτυρώδη ομαλά δερμάτινα πάνελ λειτουργούν σε όλη την άποψη premium. Χρωματισμένο σε ρετρό μπλε καθώς και λευκό χρωματικό σχέδιο, ένα φωτεινό οικολογικό μεσαία σόλα χαρακτηριστικά κάτω κάτω, συνολικά με εξαγωνικά κύτταρα που παρέχουν sneakerheads με πρόσθετη προστασία.

Μια σχεδόν ένα προς ένα παίρνει το cult κλασικό της δεκαετίας του ’90, το Puma Cell Alien OG ακόμη και το κλασικό formstripe κατά μήκος των πλευρικών πλαισίων. Ρυθμίστε να μειωθεί στις 16 Μαΐου, ας καταλάβουμε αν θα αρπάζετε ένα ζευγάρι και ενώ βρίσκεστε εδώ, ελέγξτε την πλήρη σειρά Sneaker Puma!

Posts created 183

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top