Η συνεργασία ESPN X Adidas μας παρέχει πλήρη μεταφορά

τον κόσμο των αθλημάτων καθώς και τα πάνινα παπούτσια είναι θολές όταν για άλλη μια φορά καθώς η οικιακή ψυχαγωγία καθώς και ο αθλητικός προγραμματισμός του δικτύου συνεργάζονται με τις τρεις λωρίδες για το ESPN X Adidas συνεργασία. Χειρισμός δύο θρυλικών σιλουέτων, παίρνουμε μεγάλα vintage vibes από αυτή τη συλλογή.

Διαθέτοντας το Top Ten Hi καθώς και το Adilette, και τα δύο ζεύγη λειτουργούν συνθετικά φίδια που περιγράφουν καθ ‘όλη τη διάρκεια, καθώς και μια αφθονία των βασιλικών χρυσών προθέσεων για μια vintage εμφάνιση καθώς και την αίσθηση. Το παλιό branding ίδρυμα μπορεί να ανακαλυφθεί στη γλώσσα καθώς και στις πτερύγια που ευθυγραμμίζονται πλήρως με την πρεμιέρα του 1979 του αθλητικού δικτύου, η οποία ακριβώς συμβαίνει να είναι η χρονιά που η πρώτη δεκάδα έκανε το ντεμπούτο του.

Εικόνα μέσω adidas
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

“Με την κορυφή δέκα πτώσης, αναγνωρίζουμε καθώς και γιορτάζουμε τα θεμέλια του αθλητισμού καθώς και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, όπως το καταλαβαίνουμε σήμερα – τα εμπορικά σήματα καθώς και τους αθλητές που έχουν καταγράψει το μονοπάτι για το πού είμαστε σήμερα”. Συζητά τον Γενικό Διευθυντή Μπάσκετ της Adidas Eric Wise. “Αυτή η απελευθέρωση είναι για οποιονδήποτε συνέβαλε στις κληρονομιές των δύο εκπληκτικών εταιρειών μας”.

Πτώση στις 10 Οκτωβρίου, ας καταλάβουμε τι πιστεύετε για τη συλλογή ESPN X Adidas καθώς και ποιο ζευγάρι θα αρπάζετε αργότερα αυτό το μήνα! Ενώ είστε εδώ, μπορείτε επίσης να ανεβάσετε το παιχνίδι του sneaker με το Xbox X Adidas Forum Tech Boost!

Εικόνα μέσω adidas
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Posts created 183

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top