Το Nike Dunk Low “Greenback” είναι διακοσμημένο σε φιλικά προς το περιβάλλον και σε χρώματα ναυτικού

Nike έχει ήδη αποκαλύψει πολλά dunk colourways που έχει διατεθεί να κυκλοφορήσει φέτος, καθώς και αυτό το επερχόμενο ζευγάρι που μόλις εμφανίστηκε στο διαδίκτυο μπορεί να Να είστε μια από τις πιο ευέλικτες παραδόσεις που έχουμε δει μέχρι τώρα. Παρά την 37ετή ύπαρξη του Dunk, το ασταμάτητο ρεύμα των χρωμάτων του επαληθεύει σήμερα ότι δεν θα επιστρέψει σύντομα στο αρχείο της Nike.

Το ζευγάρι λειτουργεί σε ένα χαμηλό προφίλ για απλή φθορά on-and-off, ενώ παράλληλα παρέχει μια απρόσκοπτη εμπειρία styling για τον χρήστη. Όσο για την κατασκευή, μια λευκή δερμάτινη βάση θέτει τη σκηνή για τα επικαλύψεως σουέτ του για να εισάγει μια ποπ αντίθεση με μέθοδο των χρωμάτων του ναυτικού, καθώς και φιλικό προς το περιβάλλον στο πίσω μέρος.

Εικόνα μέσω sneakerjamz_new
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Η περαιτέρω προσθήκη αντιπαραθέσεων στο μείγμα είναι οι κόκκινες προθέσεις που σηματοδοτούν το περίγραμμα των λογότυπων SWOOSH στις πλευρικές και τις μεσαίες πλευρές, εκτός από τις γλώσσες της Nike, καθώς και τα εσωτερικά τοιχώματα. Μια πλήρης μεσαία σόλα σε λευκή επένδυση με μια αντίστοιχη μπλε καουτσούκ εξωτερική σόλα μέχρι το άνω σύνολο, αυτά τα πολυπόθητα dunk colourways.

Το Nike Dunk Low “Greenback” δεν έχει επί του παρόντος επίσημη εκδοχή ημερομηνίας, οπότε φροντίστε να παραμείνετε κλειδωμένοι στο ιδανικό εδώ στον μοναδικό πωλητή για να παραμείνετε μπροστά από τις τρέχουσες ημερομηνίες απελευθέρωσης της Nike. Στις σχετικές ειδήσεις, εδώ είναι η πρώτη σας ματιά στο Nike Dunk Low “Koala”.

Εικόνα μέσω sneakerjamz_new
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω sneakerjamz_new
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Posts created 183

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top