Uncategorized

Οι επιφάνειες του Yeezy 350 V3 σε μια «τριπλή μαύρη» Colourway

εικόνα μέσω Spicychickenwings
Μετά από να πάρετε μια καλύτερη ματιά στο “Alien” στο τέλος του περασμένου μήνα, η Boost Yeezy 350 V3 μόλις εμφανίζεται σε ένα μυστικό «τριπλό μαύρο» Colourway! Ένα από τα πιο αναμενόμενα αθλητικά παπούτσια των τελευταίων ετών, η διαφημιστική εκστρατεία είναι εκτός των διαγραμμάτων!

Εικόνες Η ευγένεια του πάνινα παπούτσια insider @spicychickenwings, αυτές οι εικόνες παρουσιάζουν και τα δύο colourways δίπλα-δίπλα. Διαθέτοντας ένα σχέδιο που μοιάζει με κάλτσα, το Uppers δημιουργείται από ένα τεντωμένο Quickknit υλικό καθώς και ζωγραφισμένο σε ένα μοναδικό μοτίβο που εμφανίζεται σαν μια σύγχρονη λαβή 2015 ”s’ Turtle Dove ‘, ωστόσο με ένα Digi Camo Twist. Παχύ κορδόνια σχοινιών Συνδέστε τα παπούτσια μαζί, καθώς και ένα ελαστικό κολάρο, κάνει επίσης μια εμφάνιση – μια λειτουργία στυλ που δεν έχει δει ποτέ σε οποιοδήποτε είδος Kanye West Sneaker πριν.

Εικόνα μέσω SpicyChickenwings
Καθώς μετακινείτε προς τα κάτω, ίσως εκπληκθείτε να ανακαλύψετε ότι η μεσαία κρεοσπάλη υπογραφής έχει αντικατασταθεί από ένα ομαλό καθώς και εξορθολογισμένο ένα. Αυτό το ημιδιαφανές σύστημα σπίτια μια πλάκα ώθησης, μια καινοτομία Adidas που παρέχει τους χρήστες με ασυναγώνιστη άνεση από το 2013.

Η μεγαλύτερη αναχώρηση από το αρχικό στυλ του 350 V1 ποτέ, η Boost Yeezy 350 V3 δεν πρέπει να χάσετε. Είτε πρόκειται για πρώτα δείγματα, έννοιες στυλ, ή απλά απομιμήσεις, δεν τροποποιεί την αλήθεια ότι η επόμενη γενιά του Yeezy θα είναι καθαρή φωτιά! Φημολογείται ότι εισάγει κάποια στιγμή τον Δεκέμβριο, βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στο μοναδικό προμηθευτή για ενημερωμένες πληροφορίες απελευθέρωσης καθώς αναπτύσσεται!

Category: Uncategorized
Posts created 183

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top