Uncategorized

Το Sacai X Nike Vaporwaffle “White Gum” & “Black Gum” είναι οι πιο καυτές κυκλοφορίες αυτής της εβδομάδας!

Είναι τρελό να πιστεύουμε ότι το Sacai x Nike Vaporwaffle “White Gum” και το “Black Gum” διαρρέουν για πρώτη φορά μέχρι τον Αύγουστο του 2020. Σχεδόν πριν από δύο χρόνια, είχαμε σοβαρά πετάξει πάνω από αυτά τα δύο καθαρά κομμάτια , και μετά από μια σειρά από τεράστιες καθυστερήσεις και αποτυχίες, είναι επίσημα εδώ. Δύο από τα πιο πολυπόθητα πάνινα παπούτσια που chitose abe έχει πέσει ποτέ, αυτά είναι χωρίς αμφιβολία οι πιο καυτές κυκλοφορίες αυτής της εβδομάδας!

Τελικά φτάνοντας σε δύο τραγανές παλέτες, συνήθως μπορούμε εύκολα να εντοπίσουμε ποια χρωματιστή είναι η καλύτερη από το μάτσο, αλλά σε αυτή την περίπτωση είναι αδύνατο. Η “λευκή κόμμι” βυθίζεται σε μια σειρά από ανοιχτό γκρι και μινιμαλιστικές λευκές αποχρώσεις, ενώ η “μαύρη κόμμι” επιλέγει μια μυστική “τριπλή μαύρη” εμφάνιση που όλοι γνωρίζουμε και αγαπάμε. Οι Outsoles από καουτσούκ αντισταθμίζουν την κατά τα άλλα μονότονη εμφάνιση, καθιστώντας αυτά ακόμα πιο φορητά, ανεξάρτητα από το τι ταιριάζει σε αυτά.

Sacai x Nike Vaporwaffle White Sail
Το Sold Outget ειδοποιήθηκε όταν αυτό το προϊόν είναι πίσω στο απόθεμα

Ειδοποίησέ με

Διατίθεται στους μεταπωλητές

Φυσικά, δεν μπορείτε να μιλήσετε για αυτή τη συλλογή Sacai X Nike χωρίς να αναφέρετε τα απολαυστικά αποδυναμικά στοιχεία που διαδραματίζουν ουσιαστικό ρόλο σε όλη την έκταση. Από δύο swooshes σε διπλά στοίβαζε midsoles έως διπλάσια από τον αριθμό των γλωσσών και των συστημάτων κορδονιών, αυτή η σιλουέτα δεν είναι σε αντίθεση με οτιδήποτε άλλο εκεί έξω, καθιστώντας τους ακόμα πιο περιζήτητο από ποτέ.

Το Sacai X Nike Vaporwaffle “Sail” και το “Off Noir” ξεκινούν και οι δύο αυτή την εβδομάδα στις 10 Μαρτίου, οπότε βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή για την καλύτερη ευκαιρία σας να μπω! Ενημερώστε μας ποια χρωματιστή αισθάνεστε περισσότερο και σε σχετικές ειδήσεις, το Sacai X Nike Cortez έχει αποκαλυφθεί επίσημα!

Sacai x Nike Vaporwaffle Black Off Noir
Το Sold Outget ειδοποιήθηκε όταν αυτό το προϊόν είναι πίσω στο απόθεμα

Ειδοποίησέ με

Διατίθεται στους μεταπωλητές

Category: Uncategorized
Posts created 183

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top