Είναι το Grailed Legit;

Εάν είστε ενθουσιώδης Streetwear ή Fashion, υπάρχει μια φανταστική πιθανότητα ότι είστε καλά συνειδητοί για τον κόσμο της μεταπώλησης. Σήμερα, κάποιο προϊόν είναι πολύ πιο περιορισμένο από ποτέ, καθώς και συχνά αυτά τα υψηλά ζεστά προϊόντα, καθώς και οι συνεργάτες που όλοι μας στοχεύουν στο Φθινόπωρο της Αστυνομίας Φθινόπωρο. Πηγαίνετε σε τοποθεσίες όπως το Grailed.com. Το Grailed έχει μια βασική ιδέα: είναι ένα μονό stop-shop μέρος για την αγορά, την πώληση των τμημάτων των πεδίων βρύσων των ανδρικών ενδυμάτων.

Ενώ αυτό μπορεί να είναι ελκυστικό από το θόρυβο από ένα επίπεδο επιφάνειας, πολλοί από εμάς καταλαβαίνουν ήδη κατανοούν τους κινδύνους να πάρουν καθώς και να πωλούν online. Στην πραγματικότητα, η ανησυχία της εξαπατημένης διατηρεί πολλούς από εμάς μακριά από ιστότοπους όπως το eBay καθώς και το Facebook Marketplace. Λοιπόν, τι κάνει το Grailed διαφορετικό;

Εδώ στον μοναδικό προμηθευτή, είμαστε αφοσιωμένοι στο να σας φέρουμε μόνο το καλύτερο όταν αφορά τα πάνινα παπούτσια καθώς και τη γνώση των streetwear, οπότε θα απαντήσουμε σε όλες τις ανησυχίες που μπορεί να έχετε κατά νου όταν αφορά το Grailed. Έτσι, αν αγοράζετε, πωλείτε ή απλά ελέγχετε στο Grailed, συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω για όλες τις ιδέες καθώς και τεχνικές για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε μόνο το καλύτερο!

Εικόνα μέσω του Ali Jouyandeh
Τι είναι το Grailed;

Το Grailed είναι ένα από τα μεγαλύτερα στις αγορές του Internet Menswear. Τα άτομα πρέπει να επιλέξουν να αγοράσουν, να προσφέρουν, καθώς και να προσφέρουν ακόμη και σε high-end μεταχειρισμένα streetwear καθώς και ανδρικά ρούχα. Ο ιστότοπος δημιουργήθηκε στα τέλη του 2013 από τον Arun Gupta καθώς αναγνώρισε την έλλειψη θέσεων μεταπώλησης ανδρικών ενδυμάτων σε σύγκριση με τα γυναικεία ενδύματα. Από το 2019, ο χώρος είχε 3,7 εκατομμύρια ενεργά άτομα καθώς και σήμερα υπάρχει ως ένα από τα μεγαλύτερα ανδρικά ενδύματα καθώς και αγορές μεταπώλησης στο διαδίκτυο.

Εικόνα μέσω του Stephan Schmid
Πώς να φτάσετε στο Grailed

Εάν επιδιώκετε να αγοράσετε, η αγορά του Grailed μπορεί να είναι αρκετά εκτεταμένη, οπότε το πρώτο βήμα του προγράμματος θα ανακαλύψει τι είστε μετά από κάνοντας κλικ στη σελίδα του προϊόντος. Από εκεί θα λάβετε μερικές επιλογές. Μπορείτε είτε να προχωρήσετε ιδανικό, καθώς και να κάνετε κλικ στο “Αγορά” για να πάρετε το προϊόν στο κόστος του πωλητή που παρέχεται ή επιπλέον μπορείτε να υποβάλετε μια προσφορά.

Όταν κάνετε κλικ στο “Προσφορά”, θα σας ζητηθεί να υποβάλετε το κόστος που επιθυμείτε να πληρώσετε μαζί με τα έξοδα αποστολής που ορίζονται από τον πωλητή. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι χρήσεις κάτω από το 60% του κόστους παροχής δεν θα γίνουν αποδεκτές για να βοηθήσουν να αποτρέψουν τις προσφορές χαμηλού μπάλες. Θυμηθείτε, το Grailed είναι μια αγορά ομότιμων από ομοτίμους, οπότε μην σοκαριστείτε αν ο πωλητής κάνει μια αντεπίθεση αν προσπαθούν να βρουν πολύ περισσότερα χρήματα! Όταν και οι δύο εορτασμοί έχουν φτάσει σε σύμβαση, ο αγοραστής έχει 24 ώρες σε συνολικά πριν λήξει η συμφωνία.

Πριν πραγματοποιήσετε μια αγορά, έχει κίνητρα να έρθετε σε επαφή με τον πωλητή με τη λειτουργία του μηνύματος για να ζητήσετε κάθε είδους ανησυχίες που μπορεί να έχετε. Κρατήστε τα μάτια σας έξω για κάθε είδους χρήσεις που φαίνονται τόσο μεγάλες για να είναι αληθινά, καθώς αυτά μπορεί να είναι απάτες ή πλαστά προϊόντα που έχουν γλιστρήσει κάτω από το ραντάρ του Grailed.

Εικόνα μέσω του Stephan Schmid
Πώς να προσφέρετε στο Grailed

Πρώτα πράγματα πρώτα, θα απαιτήσετε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Grailed στο Buy για να προσφέρετε τα κομμάτια σας. Λάβετε υπόψη σας πριν από την πώληση, πρέπει να συνδέσετε τον παρόντα λογαριασμό σας στο PayPal στην αγορά για να λειτουργήσει! Από εκεί, είναι αρκετά απλό, κάντε κλικ στο “Sell” συμπληρώνουν τη φόρμα πώλησης, καθώς και στη συνέχεια να πάρετε τουλάχιστον 3 κορυφαίες εικόνες ποιότητας του ενδύματος (θα πρότεινα να πάρετε όσο το δυνατόν περισσότερες). having top quality pictures will make your providing stick out as well as make people a lot more likely to click on it, so make sure you don’t shoot in the dark as well as prevent utilizing flash as well as man-made lighting.

Next up is pricing your item, it’s crucial you don’t cost as well high otherwise you’ll put people off, as well as it’s crucial you don’t cost as well low so you don’t rip yourself off. If you’re not sure what your product is worth you can utilize Grailed’s cost comparison tool to see what similar products have offered for previously! From there click publish as well as your product will appear on the feed complying with an authentication evaluation from the Grailed team as well as moderators.

Once your product is up available for sale Grailed has a number of tools you can utilise to make sure you get a swift sale. first of all “Bumping” will enable you to push your product to the top of the Grailed feed, you will be able to do this when a week for the very first month after providing the product only. Secondly, the “Price Drop” function will immediately decrease the cost by 10% as well as bump to the top of the feed, this is beneficial for drawing in any type of prospective purchasers if your product has been sitting for some time.

Once you’ve discovered a purchaser as well as accepted an offer it is then your obligation to ship as well as supply tracking info as well as a tracking number. To prevent any type of possible Paypal declares its finest to take some pride in your packing as well as wrapping skills as well as make sure yoΤο UR Bundle είναι κατάλληλα σφραγισμένο! Κάθε προϊόν που προσφέρετε ένα προϊόν στο Grailed καλύπτεται από την ασφάλεια του πωλητή του PayPal, ωστόσο να έχετε κατά νου να στείλετε το υπογεγραμμένο δέμα σας για να αποτρέψετε οποιοδήποτε είδος πιθανών αγοραστών απάτης!

Εικόνα μέσω του Leon Skibitzki
Πώς τα Grailed Authenticate Goods;

Ως αγοραστής είναι σημαντικό να εξαρτάται από το από πού παίρνετε, έτσι ώστε το Grailed υλοποιεί μια αυστηρή ψηφιακή διαδικασία ελέγχου ταυτότητας. Στην αγορά για την περιοχή ψεύτικα καθώς και τα μη αυθεντικά αντικείμενα, η ομάδα του Grailed είναι πολύ έμπειρη στην αναγνώριση των χαρακτηριστικών ενός στοιχείου, συμπεριλαμβανομένων των ετικετών, του μεγέθους του λογότυπου καθώς και του σχήματος, του κέντημα καθώς και της χειροτεχνίας.

Τα προϊόντα υψηλού κινδύνου, όπως το Supreme, τα ενδύματα των ανδρών υψηλού επιπέδου, όλα χρειάζονται όλα τα ενδύματα για να έχετε ψηφιακό έλεγχο ταυτότητας προτού συνδεθείτε στο διαδίκτυο για να βεβαιωθείτε ότι η ασφάλεια των αγοραστή καθώς και η πρόληψη των πλαστών αντικειμένων. Εάν ένας πωλητής ανακαλυφθεί ότι προσπαθεί να προσφέρει μη αυθεντικά αντικείμενα, ο λογαριασμός θα καταψυχθεί μόνιμα από τους συντονιστές με πολιτική μηδενικής ανοχής σε δράση. Ενώ μπορεί να φαίνεται σκληρή, αυτή η πολιτική βοηθά να κρατάει τους απατεώνες μακριά από το Grailed καθιστώντας την εμπειρία πολύ πιο εύκολη τόσο για τους αγοραστές όσο και για τους μεταπωλητές.

Η συλλογιστική του Grailed για την έχει ψηφιακή πιστοποίηση και όχι το StockX’s προσωπικά είναι έτσι ώστε να μπορούν να σώσουν τόσο τον αγοραστή όσο και τον χρόνο πωλητή σε έξοδα αποστολής εκτός από το χρόνο.

Εικόνα μέσω του Reinhart Julian
Έχει η Grailed εγγύηση χρημάτων;

Για να βεβαιωθείτε ότι οι πελάτες είναι πολύ πιο κλωτσιά όταν αγοράζουν, η Grailed έχει εφαρμόσει μια εγγύηση χρημάτων. Αρχικά, κάθε αγορά καλύπτεται από την ασφάλεια αγοράς PayPal εκτός από την ασφάλεια που υποδεικνύει ότι θα λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων εάν το προϊόν σας δεν φτάνει ποτέ, αν έχετε ένα ψεύτικο προϊόν ή το προϊόν σας είναι διαφορετικό από την παροχή (π.χ. υψηλής ποιότητας όχι τόσο μεγάλη όσο διαφημίζεται ή χρώμα/σχεδιασμός είναι διαφορετικό).

Όταν υποβάλλετε ασφαλιστική απαίτηση, η διαδικασία ξεκινά με το PayPal καθώς και αν η ασφάλεια αγοράς δεν είναι σε θέση να επιλύσει το πρόβλημα ή να είστε εκτός της περιόδου ασφαλιστικής αξίωσης 180 ημερών, το Grailed θα πάρει τα πράγματα στα χέρια τους καθώς και την ανάληψη η υπόθεση. Το Grailed προσφέρει ένα απεριόριστο χρονικό όριο σε καταστάσεις που δείχνουν ότι κάθε κατάσταση θα επιλυθεί τελικά.

Εικόνα μέσω του Marcel Kang
Έχει Grailed νόμιμους πωλητές;

Οι άμεσες παρατηρήσεις παρακινούνται σε ολόκληρο τον ιστότοπο, έτσι το Grailed έχει εφαρμόσει μια κλίμακα 5 αστέρων όπου οι συνομηλίκοι μπορούν να αξιολογήσουν ο ένας τον άλλον μετά από μια επιτυχημένη πώληση. Τα άτομα τοποθετούνται σε ακριβώς πόσο ταχέως καθώς και ακριβώς πόσο γρήγορα στέλνουν το στοιχείο, αν το προϊόν εμφανίζεται όπως διαφημίζεται καθώς και η τακτοποίηση καθώς και η παρουσίαση του πακέτου. Από εκεί ο πωλητής παρέχεται βαθμολογία ύψους 5 αστέρων. Πηγαίνει χωρίς να δηλώσει ότι είναι πολύ καλύτερο να φτάσετε από τους πωλητές με υπάρχουσες υψηλές αξιολογήσεις, είναι επίσης ενθαρρυνθεί να αποτρέψει τα άτομα με χαμηλή βαθμολογία.

Όταν βλέπετε το προφίλ ενός πωλητή, θα μπορείτε να δείτε τα σχόλιά τους από τα 5 αστέρια, ακριβώς πώς πολλές συναλλαγές που έχουν κάνει, ο αριθμός των σημερινών καταχωρίσεων, των οπαδών καθώς και μιας συνάρτησης που ονομάζεται σήματα πωλητή. Τα σήματα πωλητών παρέχονται στους πωλητές που κατανοούνται για την αξιοσημείωτη υπηρεσία τους καθώς και για την πίστη.

Το σήμα πωλητή “Speedy Shipper” υποδεικνύει ότι ο πωλητής προσθέτει έναν αριθμό παρακολούθησης εντός 3 ημερών από την αγορά στο 95% των συναλλαγών του.
Το σήμα “αξιόπιστου πωλητή” υποδεικνύει ότι ο πωλητής έχει εξαιρετική επικοινωνία καθώς και βαθμολογία σχολίων 4,8 αστέρων.
Τέλος, το σήμα “Quick Responder” θα σας πει ότι ο πωλητής έχει απαντήσει σε κάθε προσωπικό μήνυμα εντός 12 ωρών, το 90% του χρόνου.

Το Grailed έχει επίσης αρχίσει να χρησιμοποιεί μια «επαληθευμένη» κατάσταση σε μερικούς από τους χρήστες του, ωστόσο αυτό χρησιμοποιείται επί του παρόντος μόνο για έναν εξαιρετικά περιορισμένο αριθμό χρηστών.

Εικόνα μέσω της Simba Munemo
Λοιπόν, είναι grailed legit;

In short, yes! Όπως κάθε τύπος υπηρεσίας, το Grailed έχει σίγουρα τα δευτερεύοντα σφάλματα της, ωστόσο στο σύνολό του ο χώρος είναι εξαιρετικά αξιόπιστος, όπως και το σπίτι σε μια ομάδα αφοσιωμένων καθώς και έμπειρων συντονιστών. If you’re seeking to police officer just keep in mind to keep an eye out for legitimate as well as authorized sellers as well as there’s a great possibility you’re going to be in risk-free hands! together with this, if you’re planning on selling you don’t have to concern about much, Paypal as well as Grailed’s seller security will make sure any type of disputes are handled properly as well as with both haste as well as accuracy.

Image by means of Grailed

Posts created 183

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top