Το Classic ικανοποιεί το σύγχρονο με το Nike Air VaporMax 360 “Metallic Silver”

Το Nike Air VaporMax 360 “Metallic Silver” πρέπει να είναι ένα από τα πιο υποτιμημένα υβρίδια ποτέ. Ένα mish mash μεταξύ του παρελθόντος καθώς και του παρόντος, είναι ένα παπούτσι που πραγματικά απαίτηση να δείτε να πιστεύετε, καθώς και για περιορισμένο χρόνο μόνο, είναι προς πώληση πάνω στο Foot Locker UK!

Λαμβάνοντας το επάνω μέρος του παραδοσιακού Air Max 360, είναι ενσωματωμένη με την πλήρη μεσαία σόλα του Air VaporMax. Μαζί, και οι δύο συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον με μεθόδους που δεν θα μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε. Με ένα κατάλληλο άνω, ένα ιριδίζον swoosh πυροβολεί κατά μήκος των πλευρικών καθώς και των μέσων πλαϊνών πλαισίων, κοιτάζοντας διαφορετικά ανάλογα με την κατεύθυνση που τους βλέπετε. Μαλακά, πολυτελή περιλαίμια περίγραμμα στο πόδι για άνεση, ενώ ένα μισό κτίριο γλωσσών προσφέρει μια άνετη εφαρμογή.

Εικόνα μέσω του μοναδικού προμηθευτή

Εικόνα μέσω του μοναδικού προμηθευτή

Κάτω κάτω, μια σόλα Nike Air έχει γίνει σε μια εντελώς αφαίρεση απόχρωση, καθώς και στρογγυλοποίηση όλων είναι μια λεπτή αλλά εντυπωσιακή καρτέλα έλξης προσθέστε τη φτέρνα που προσθέτει μια πτυχή της χρησιμότητας στην υβριδική σιλουέτα.

Διατίθεται τώρα από το Foot Locker UK, το Nike Air VaporMax 360 “Metallic Silver” μπορεί να είναι δικός σας για μόλις £ 135, οπότε αρπάξτε το μέγεθός σας ενώ τα αποθέματα διαρκούν. Ας καταλάβουμε αν αντιμετωπίσατε τον αστυνομικό, καθώς και ενώ είστε εδώ, ρίξτε την πρώτη σας ματιά στο Nike Air VaporMax 2020 “Black”!

Εικόνα μέσω του μοναδικού προμηθευτή

Εικόνα μέσω του μοναδικού προμηθευτή

Posts created 183

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top