Η Arizona Iced Tea και η Adidas συνεργάζονται για μια συλλογή δίψας

στο τέλος του περασμένου έτους, η Adidas ξαφνικά χτύπησε το Vintage Store με έδρα το Λονδίνο απόλυτο vintage για μια συνεργασία Yung-1. Τιμολογήσαμε σε μόλις £ 28, έγιναν μόνο εκατό ζευγάρια από το άλλο, καθιστώντας τα μερικά από τα πιο περιορισμένα πάνινα παπούτσια που υπάρχουν. Τώρα, οι τρεις λωρίδες θέλουν να αναπαράγουν αυτόν τον τύπο με μια ολοκαίνουργια συνεργασία με το τσάι με παγωμένο τσάι της Αριζόνα!

Συνεργαζόμενοι δυνάμεις για μια κάψουλα τεσσάρων τεμαχίων, συμπεριλαμβανομένου του Yung-1 και του Continental 80, κάθε παπούτσι είναι διαθέσιμο σε δύο διαφορετικά χρώματα. Το πρώτο βασίζεται στο πράσινο τσάι της Αριζόνα, που εργάζεται σε έναν καθαρό καμβά με ροζ λουλούδια κεντημένα σε όλο το άνω, ενώ το δεύτερο εμφανίζεται σε ένα τσάι με παγωμένο, ροζ, κίτρινο και γκρι που μοιάζει με τσάι της Αριζόνα. Το κλασικό λογότυπο της Adidas Tongue έχει αντικατασταθεί με “Great Buy! 99 ¢ “, το οποίο όχι μόνο είναι η τιμή ενός δοχείου της Αριζόνα, αλλά και τα ίδια τα παπούτσια!

Φυσικά, με τόσο χαμηλή τιμή λιανικής, η συλλογή Arizona Iced Tea X Adidas πρόκειται να πουλήσει σαν hotcakes, οπότε αν θέλετε να πάρετε ένα ζευγάρι, θα πρέπει να ακούσετε! που θα πέσει στις 18 Ιουλίου και στις 19 Ιουλίου σε μια έκπληξη αναδυόμενη εκδήλωση της Νέας Υόρκης στο 208 Bowery, αυτά θα είναι διαθέσιμα σε μια πρώτη βάση, η πρώτη εξυπηρέτηση, οπότε αν βασίζεστε οπουδήποτε αλλού στον κόσμο, καλύτερα Ξεκινήστε να φτιάχνετε φίλους με βάση τη Νέα Υόρκη! Θα προσπαθείτε να μπω; Ενημερώστε μας και ενώ είστε εδώ, φροντίστε να ρίξετε μια ματιά στην πλήρη σειρά Sneaker Adidas!

Posts created 183

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top