Uncategorized

Το Supreme X Dickies αποδέχεται σημαντικά vibes workwear για FW21

μετά από μήνες teasers καθώς και κερδοσκοπία, η Ultimate έχει αποκαλύψει τελικά μια επερχόμενη συνεργασία με τους γίγαντες Workwear Dickies. Αυτό το πιο σημερινό Ultimate X Dickies Mashup παρουσιάζει μια ποικιλία από τα αντίστοιχα κομμάτια με κουρτίνες σε μια ποικιλία από εντυπωσιακές και ξεχωριστές αποχρώσεις.

Η εταιρική σχέση ήταν για πρώτη φορά φημολογείται τον Αύγουστο, καθώς οι οπαδοί του Ultimate παρατήρησαν ένα λογότυπο Dickies X Ultimate στο πίσω μέρος των τζιν ενός μοντέλου. Επειδή αυτό το σημείο, η γειτονιά πήγε σε overdrive προσπαθώντας να προβλέψει ακριβώς ακριβώς τι θα περιέχει η μείωση.

Εικόνα μέσω του Ultimate
Όπως συμβαίνει, η μείωση δεν είναι εξίσου τόσο εκτεταμένη όσο κάποιοι μπορεί να ελπίζουν, ωστόσο, διαθέτουν μόνο τέσσερις ταιριάζουν κορυφές καθώς και πυθμένα σε ένα καπιτονέ στυλ. Το μπουφάν εργασίας εμφανίζεται με λεπτομέρειες παρόμοιες με τις παραδοσιακές Dickies Eisenhower Jacket, ωστόσο διαθέτει ένα κουρασμένο εξωτερικό για να κρατήσει την κατάσταση του καιρού στον κόλπο. Τα παντελόνια εμφανίζονται επίσης με ένα καπιτονικό εξωτερικό κτίριο εκτός από τα διπλά γόνατα, καθώς και μια άμεση εφαρμογή ποδιών.

Εικόνα μέσω του Ultimate
Για όσους επιδιώκουν τον αστυνομικό την επερχόμενη συνεργασία Ultimate X Dickies, θα προσφερθεί στο Διαδίκτυο καθώς και στο κατάστημα από τις 4 μ.μ. την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου (GMT). Σε άλλες ειδήσεις, το Palace κυκλοφορεί μια επιλογή προϊόντων εξωτερικών ενδυμάτων για την τρίτη πτώση των διακοπών του 2021.

Εικόνα μέσω του Ανώτατου

Category: Uncategorized
Posts created 183

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top