Uncategorized

Το Comme des Garçons X Vans Old Skool έχει τελικά μια ημερομηνία κυκλοφορίας

Το Comme des Garçons X Vans Old Skool ήταν μια πολυαναμενόμενη απελευθέρωση από τότε που είδαμε για πρώτη φορά διαρρέει εικόνες των αθλημάτων και δεν είναι ακριβώς δύσκολο να δούμε γιατί. Οι δύο θρυλικές μάρκες έχουν συναντηθεί για να προσφέρουν μια ανανεωμένη λήψη μιας κλασικής σιλουέτας, με αποτέλεσμα ένα βασικό βασικό ντουλάπι!

Εμπιστευμένο σε ένα ασπρόμαυρο χρωματισμό δύο τόνων, το ζευγάρι βασίζεται στο διαχρονικό σχεδιασμό του παλιού skool σε συνδυασμό με έναν μέγιστο που παίρνει το branding για να γυρίσει πραγματικά μερικά κεφάλια στους δρόμους.

Εικόνα μέσω CDG
Το πάνω μέρος είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό καμβά και παρουσιάζει την παραδοσιακή λωρίδα Jazz Vans που τρέχει τόσο τις πλευρικές όσο και τις μεσαίες πλευρές, ενώ τα άμεσα αναγνωρίσιμα αρχικά του CDG εκτυπώνονται κάτω από τα πλευρικά τοιχώματα της μεσαίας σόλας για μια πριμοδότηση διπλής επωνυμίας. Λευκά κορδόνια και ένα στρογγυλεμένο κουτί toe ολοκληρώστε το βλέμμα εδώ!

Εάν σας αρέσει το Comme des Garçons X Vans Old Skool όσο και εμείς, το ζευγάρι μόλις επιβεβαιώθηκε για να ξεκινήσει στις 5 Φεβρουαρίου στο ηλεκτρονικό κατάστημα της CDG και να επιλέξει τις τοποθεσίες λιανικής πώλησης! Είναι επίσης διαθέσιμα για αστυνομικό αυτή τη στιγμή στο Dover Street Market! Βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο εδώ στο μοναδικό προμηθευτή για όλα τα τελευταία και ενώ είστε εδώ δείτε το Stussy X Nike Air Huarache που κάνει μια επιστροφή!

Εικόνα μέσω CDG

Category: Uncategorized
Posts created 183

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top