Uncategorized

Το πακέτο Nike SB Zoom Blazer Mid “Sashiko” προσφέρεται τώρα!

Εάν υπάρχει μια συλλογή από πάνινα παπούτσια που θα πρέπει σίγουρα να πληρώσετε ενδιαφέρον για αυτή τη σεζόν, είναι το πακέτο Nike SB Zoom Blazer Mid “Sashiko”. Ένα φόρο τιμής στην παραδοσιακή ιαπωνική μέθοδο κεντήματος που χρονολογείται από τις αρχές του 1600, προσφέρεται τώρα απευθείας από τη Nike UK!

Παρουσιάζονται σε δύο εξαιρετικά μοναδικά χρώματα, συμπεριλαμβανομένου του “Mystic Navy” καθώς και του “σουσάμι”, και τα δύο ζεύγη είναι κατασκευασμένα από σουέτ καθώς και καμβά, καθώς και ζωγραφισμένα με μπλε καθώς και μπεζ αποχρώσεις, αντίστοιχα. Η παραδοσιακή ραφή Sashiko μπορεί να ανακαλυφθεί καθ ‘όλη τη διάρκεια για επιπλέον ενίσχυση, ενώ άλλα σχέδια όπως σταυροί καθώς και ζιγκ-ζαγκ παίζουν επίσης μια εξέχουσα λειτουργία εδώ.

Nike SB Zoom Blazer Mid Premium “Mystic Navy”

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Nike SB Zoom Blazer Mid Premium “Mystic Navy”

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Ένα μεγάλο Nike swoosh πυροβολεί στα πλευρικά και μεσαία πλαϊνά πάνελ καθώς και κάτω κάτω, θα ανακαλύψετε ένα εξαιρετικά άνετο σύστημα ζουμ που στεγάζεται μέσα σε μια βουλκανισμένη καουτσούκ μεσαία σόλα για μια ευέλικτη, σπασμένη αίσθηση ότι μπορείτε να πετάξετε όλη την ημέρα , κάθε μέρα.

Διατίθεται τώρα από τη Nike UK, τόσο το Nike SB Zoom Blazer Mid Premium “Mystic Navy” όσο και το Nike SB Zoom Blazer Mid Premium “Sesame” δεν πρέπει να χάσετε, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε τραβήξει ένα ζευγάρι ενώ το μέγεθός σας είναι ακόμα γύρω. Ας καταλάβουμε αν αντιμετωπίσατε τον αστυνομικό, καθώς και στις σχετικές ειδήσεις, έχει αποκαλυφθεί το Air Jordan 4 “Sashiko”!

Nike SB Zoom Blazer Mid Premium “Sesame”

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Nike SB Zoom Blazer Mid Premium “Sesame”

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Category: Uncategorized
Posts created 183

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top