Το Atmos X Nike Air Max2 Light παίρνει τελικά μια ημερομηνία κυκλοφορίας

επειδή παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τον Νοέμβριο του περασμένου έτους στο ComplexCon, όλοι περιμένουμε το Atmos X Nike Air Max2 Light να πέσει και τώρα , ο ιαπωνικός λιανοπωλητής ανακοίνωσε τελικά μια επίσημη ημερομηνία σχετικότητας και είμαστε πέρα ​​από το Hyped!

Βαμμένο σε ένα απίστευτα ρετρό χρωματικό σχέδιο, διάφορα vintage μοτίβα και λογότυπα χάρη σε ολόκληρο το άνω, αποδίδοντας φόρο τιμής στο OG από το 1994. Κατασκευασμένα από ημιδιαφανές πλαστικές επικαλύψεις, ένα τολμηρό κόκκινο midfoot swooshes προσθέτουν σαφήνεια σε αυτό το πρακτικά συντριπτικό χρώμα, ενώ ένα πολύχρωμο χρώμα “AIR MAX”; Το σήμα χτυπά τη γλώσσα, ολοκληρώνοντας το τρελό σχέδιο.

Από την άποψη της ημερομηνίας κυκλοφορίας, το Atmos X Nike Air Max2 Light έχει οριστεί να πέσει λίγο πριν από την Air Max Day στις 23 Μαρτίου μέσω του Webstore Atmos. Συνοδεύοντας την απελευθέρωση θα είναι ένα ευρύ φάσμα ενδυμάτων, συμπεριλαμβανομένων των μπλουζών, των σακχαριών, των παντελονιών και των κεφαλών. Ενημερώστε μας αν θα προσπαθείτε για ένα ζευγάρι και φροντίστε να ρίξετε μια ματιά στην πλήρη σειρά Nike Sneaker!

Εικόνες μέσω atmos_japan

Posts created 183

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top