Uncategorized

Πρώτα ματιά στο Pharrell Williams X Adidas Futurecraft 4D Mid

Δεν υπάρχει καμία απόκρυψη του γεγονότος ότι η διαφημιστική εκστρατεία που περιβάλλει το Adidas Futurecraft 4D έχει πάει κάτω. Μόλις μια από τις πιο περιζήτητες σιλουέτες ποτέ, οι τελευταίοι χρωματισμένοι τώρα κάθονται στα ράφια, με μερικούς ακόμη και να χτυπήσουν το ράφι πώλησης. Με όλα αυτά που είπαν, μοιάζει με τις τρεις λωρίδες που θέλουν να φέρουν πίσω τη διαφημιστική εκστρατεία με το επερχόμενο Pharrell Williams X Adidas Futurecraft 4D Mid και πρέπει να παραδεχτούμε, είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για αυτή την απελευθέρωση!

Εξυπηρετώντας ως το πρώτο 4D πάνινο παπούτσι του Skateboard P, το Pharrell Williams X Adidas Futurecraft 4D Mid διαθέτει ένα τολμηρό ‘Tecoli’-Hued Primeknit Upper για μια άνετη εφαρμογή που μοιάζει με κάλτσα. Ανοιχτό πράσινο τριών λωρίδων που τρέχει στα πλευρικά και τα μέσα πλαϊνά πάνελ και ένα λευκό πρότυπο σταυροειδούς καταπακτής είναι ραμμένο σε όλο το τμήμα της φτέρνας, όπως η έκδοση του Ronnie Fieg που ξεκίνησε το 2018.

Εικόνα μέσω py_rates

Εικόνα μέσω py_rates
Μετακινώντας προς τα κάτω, θα βρείτε την καινοτόμο midsole της Adidas, η οποία εξακολουθεί να είναι ένα τεχνολογικό θαύμα μέχρι σήμερα. σχηματίζεται από μια διαδικασία που ονομάζεται Σύνθεση Ψηφιακού Φωτισμού, η οποία χρησιμοποιεί φως για να διαμορφώσει μια ειδικά αναπτυγμένη υγρή ρητίνη που έχει ελαστικές ιδιότητες, βυθίζεται σε ένα «πράσινο» χρώμα για μια φουτουριστική αισθητική. Να το στρογγυλεύουμε όλα, μια “ανθρώπινη φυλή”. Η επώνυμη ετικέτα χαρίζει τον αστράγαλο, ενώ μια καρτέλα έλξης χτυπά τη φτέρνα για πρόσθετη ευκολία, οριστικοποιώντας το σχέδιο.

Τοποθετημένο για να ξεκινήσει πολύ σύντομα, το Pharrell Williams X Adidas Futurecraft 4D Mid Will Retail για περίπου £ 350 ένα ποπ. Κάνοντας το Sneakerheads Green με φθόνο, βεβαιωθείτε ότι έχετε μείνει συντονισμένη για περισσότερες πληροφορίες κυκλοφορίας καθώς αναπτύσσεται! Θα αρπάζετε ένα ζευγάρι; Ενημερώστε μας τι σκέφτεστε!

Εικόνα μέσω py_rates

Εικόνα μέσω py_rates

Category: Uncategorized
Posts created 183

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top