Uncategorized

Η καλύτερη εμφάνισή σας ακόμα στο Peaceminusone X Nike Air Force 1 “Para-Noise Part 2”

τόσο περισσότερο και πολύ περισσότερες εικόνες του G-Dragon Peaceminusone X Nike Air Force 1 “Paraise Part 2” στην επιφάνεια, καταλήγει να είναι σαφέστερο από το λεπτό που αυτά πέφτουν ακριβώς γύρω από τη γωνία. Το δεύτερο χειριστήριο του G-Dragon, τη διάσημη σιλουέτα του κόσμου, παίρνουμε τώρα την καλύτερη εμφάνισή μας ακόμα!

Η συνέχεια του “para-noise” του περασμένου Δεκεμβρίου, το “Para-noise Part 2” διατηρεί όλα όσα έκαναν την πρώτη απελευθέρωση τόσο ξεχωριστή και την αναστρέφουν εντελώς, με αποτέλεσμα μια καθαρή κομμένη κρίση που σίγουρα είναι άξια. Διαθέτοντας ένα “τριπλό λευκό” δερμάτινο επάνω μέρος, σιγά-σιγά αλλά σίγουρα χρησιμοποιεί με την πάροδο του χρόνου, εκθέτοντας ένα προσαρμοσμένο κομμάτι έργων τέχνης που έκανε ο ίδιος ο σούπερ σταρ K-Pop.

Εικόνα μέσω Repgod888

Εικόνα μέσω Repgod888
Αλλού, η μαύρη χαϊδεύει το Nike Swoosh και τα μεγάλα κορδόνια, ενώ η περιγραφή του πινέλου εμφανίζεται κατά μήκος της μεσαίας σόλας του αέρα ως σύσταση στις ρίζες της Νότιας Κορέας της GD. Για να ολοκληρώσετε τα πάντα, το λογότυπο της Daisy υπογράφει είναι εξαιρετικά κεντημένη πάνω στη γλώσσα, ενώ εντυπωσιάζοντας τις προτάσεις κόκκινου δαντέλας προσθέτουν μια ποπ αντίθεση με την κατά τα άλλα υποβαθμισμένη Πολεμική Αεροπορία 1, οριστικοποιώντας τη θρυλική αισθητική.

Ορίστε να χτυπήσει τα ράφια αυτό το Σεπτέμβριο που προσφέρουν όλα πάνε στο σχέδιο, το G-Dragon Peaceminusone X Nike Air Force 1 “Para-Noise Part 2” είναι βέβαιο ότι θα είναι μία από τις πιο δημοφιλείς συνεργασίες του 2020, οπότε βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο Ο μοναδικός πάροχος εάν απαιτήσετε ένα ζευγάρι στην περιστροφή σας! Ενημερώστε μας αν θα κάνετε copping, και στις σχετικές ειδήσεις, το επόμενο Kith X Nike Air Force 1 επηρεάζεται από τη Νέα Υόρκη!

Εικόνα μέσω Repgod888

Εικόνα μέσω Repgod888

Category: Uncategorized
Posts created 183

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top