Uncategorized

Η Nike αντιδράσει το στοιχείο 55 “White” είναι τώρα μόλις £ 63 στη Nike UK!

Εάν εξακολουθείτε να μην έχετε ένα ζευγάρι RE55s στη ζωή σας, δεν έχετε πλέον μια δικαιολογία, καθώς το εξαιρετικά καθαρό nike αντιδράσει το στοιχείο 55 “λευκό” είναι τώρα μόνο £ 63 πάνω στη Nike UK! Διατίθεται τώρα σε ένα πλήρες κύριο τρέξιμο, αυτά θα ξεπεράσουν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, οπότε βεβαιωθείτε ότι πέφτετε τι κάνετε και το COP BEST τώρα!

Επιστρέφοντας στα βασικά στοιχεία, οι “λευκοί” δανειστές σχεδιάζουν τα δελτία από το περιζήτητο “σχηματικό” line-up. Διαθέτει ένα πλήρες mesh άνω, έχει διακοσμηθεί με γραφικά που δείχνουν τα σημεία πίεσης για τους ανθρώπους που περπατούν εντατικά καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας, με αποτέλεσμα μια κάπως αποδίδουσα αισθητική που είναι δύσκολο να αγνοηθεί. Ένα μονοπάτι που εμπλέκεται στο παπούτσι που εμπλέκεται στο παπούτσι, ενώ μια κομψή περίγραμμα Nike Swoosh πυροβολεί στα πλευρικά και μεσαία πλευρικά πλαίσια.

£ 114,00 £ 63.00int’l

Αγορασε τωρα

Μετακίνηση κάτω από κάτω, θα βρείτε μια συγκολλημένη μονάδα αφρού αντιδράσεων που είναι τόσο άνετα όσο παίρνει, και αυτό είναι επενδεδυμένο με μια σειρά μαύρων Nubs από καουτσούκ για ελαστική έλξη με κάθε βήμα.

Διαθέσιμο τώρα από τη Nike UK, σίγουρα δεν θέλετε να χάσετε το στοιχείο αντιδράσεων Nike 55 “White” σε μόλις £ 63, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει το μέγεθός σας τώρα ενώ εξακολουθεί να κάθεται! Ενημερώστε μας αν καταφέρατε να μπήξετε, και ενώ είστε εδώ, ίσως να πάρετε και την πρώτη σας ματιά στο Air Jordan 1 Mid “απαγορευμένη”!

£ 114,00 £ 63.00int’l

Αγορασε τωρα

Category: Uncategorized
Posts created 183

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top