Uncategorized

Η πρώτη συλλογή Kenzo του Nigo βλέπει μια γρήγορη απελευθέρωση

μόλις πριν από δύο εβδομάδες, ο Nigo φαινομενικά είχε τον κόσμο της μόδας σε ένα chokehold, καθώς ο φημισμένος σχεδιαστής έκανε το ντεμπούτο του Kenzo FW22 στο Παρίσι μπροστά από ένα αστεροειδές πλήθος. Τώρα, φαίνεται ότι ο Ιάπωνας σχεδιαστής είναι νεκρός για να συνεχίσει με την παρούσα ορμή του, καθώς εισάγει το πρώτο μέρος της επερχόμενης συλλογής της άνοιξης/καλοκαιριού 2022.

Περιλαμβάνονται μέσα στις πρώτες επιλογές αυτής της πιο τρέχουσας συλλογής, βλέπουμε ένα σακάκι εκπαιδευτή, φούτερ Crewneck, Jersey Cardigan, παντελόνια φορτίου καθώς και πουκάμισα, τα οποία εμφανίζονται με ένα φρέσκο ​​Nigo Handle Graphical Insignias.

Σε όλες αυτές τις προσφορές, βλέπουμε μια μοναδική εστίαση στο ιαπωνικό λουλούδι Boke – ένα λουλούδι που ανθίζει μόνο ετησίως τον Φεβρουάριο. Αυτό το θέμα αποτελείται από μοναδικά κόκκινα καθώς και κίτρινα χρώματα, καθώς και το κεντρικό στάδιο σε κάθε ένδυμα. Χρησιμοποιεί επίσης ένα λεπτό νεύμα για το Kenzo Takada όπως για floral μοτίβα.

Πολλά κομμάτια μέσα στη συλλογή κάνουν ένα λευκό χρώμα επίσης. Αυτό είναι να αντιπροσωπεύει την έννοια των νέων αρχών καθώς και συμπτωματικά του καθεστώτος του Nigo ως δημιουργικού διευθυντή. Η πλήρης κάψουλα Kenzo Spring/Summer 2022 προσφέρεται επί του παρόντος στον ιστότοπο της μάρκας. Σε άλλες ειδήσεις, ο Stussy κυκλοφορεί μια επιλογή από αιώνια κομμάτια για την άνοιξη του 2022.

Εικόνα μέσω του Kenzo

Category: Uncategorized
Posts created 183

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top