Πώς είναι το Pharrell Williams x Adidas NMD HU Motivation Pack εξακολουθεί να κάθεται;!

Από τότε που διαρρεύσει για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο, οι sneakerheads οπουδήποτε κάλεσαν το πακέτο έμπνευσης το πιο καυτό Pharrell Williams X Adidas NMD Hu Release of 2018, οπότε είναι συγκλονιστικό να βλέπουμε ότι εξακολουθούν να κάθονται στο Adidas UK!

Περιλαμβάνοντας τέσσερα χρώματα, δηλαδή το «μπλε σκόνης» καθώς και το «Aero Blue» εκτός από τις παραδοσιακές «μαύρες πυρήνες» καθώς και τις «λευκές αποχρώσεις υποδημάτων», τα πάνινα παπούτσια λειτουργούν ένα ζωντανό τυπωμένο κολάρο που επηρεάζεται από την παραδοσιακή ύφανση της Ανατολικής Αφρικής. Κατασκευασμένο από ένα ελαστικό πρωταρχικό, σχοινί, καθώς και μια εξωτερική σόλα μονοπατιού παρέχουν μια σκληρή εμφάνιση καθώς και αίσθηση και οι κινεζικοί χαρακτήρες για την “ενδυνάμωση” καθώς και “εμπνευσμένα” είναι κεντημένα πάνω στο πάνω μέρος για αυτό το αδιαμφισβήτητα ανθρώπινο φυλές. Κάτω από κάτω, υπάρχει μια μεσαία σόλα πλήρους μήκους για επιπλέον άνεση καθώς και ένα ομαλότερο βήμα.

Ξεκίνησε στις 10 Νοεμβρίου στο Adidas UK, ο λόγος για τον οποίο το Pharrell Williams X Adidas NMD HU Motivation Pack εξακολουθεί να προσφέρεται παραμένει ένα μυστήριο, ωστόσο ένα πράγμα είναι σίγουρο – αυτά τα τέσσερα μοναδικά χρωματιστά θα σπάσουν τους λαιμούς για πολλά χρόνια, οπότε βεβαιωθείτε σε αστυνομικό ενώ εξακολουθούν να κάθονται! Ας καταλάβουμε τι πιστεύετε για τη συλλογή κάτω στην ενότητα σχολίων παρακάτω! Ενώ βρίσκεστε εδώ, ρίξτε μια ματιά στο NMD R1 2019 lineup!

Εάν πιστεύετε ότι θα καλύψετε κάποια ολοκαίνουργια ζέστη adidas, φροντίστε να επιθεωρήσετε το τελευταίο εδώ!

Posts created 183

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top