Uncategorized

Ο Jerry Lorenzo πειράζει μια ολοκαίνουργια Nike Air ανησυχία για τον Θεό 1 Colourway

την περασμένη εβδομάδα, πήραμε μια ματιά δύο ολοκαίνουργιων Nike Air ανησυχίας για το God 1 Colourways. Σε αντίθεση με οτιδήποτε έχουμε δει προηγουμένως, το δίδυμο δημιουργήθηκε πραγματικά οι θερμότεροι μήνες. Τούτου λεχθέντος, ο Jerry Lorenzo μας έφερε πίσω στη γη, πειράζοντας ένα νέο σχέδιο που ταιριάζει πολύ περισσότερο σύμφωνα με τη σημερινή του μονοχρωματική συλλογή – καθώς και είναι αρκετά πυρκαγιά!

Λαμβάνοντας στο Instagram, ο σχεδιαστής κούνησε το μυστηριώδες ζευγάρι στο Παρίσι, επισημαίνοντας τους το “Παρίσι PE”, το οποίο είναι σύντομο για την “έκδοση του παίκτη”. Διαθέτοντας ένα ανοιχτό γκρίζο άνω άνω, αυτό είναι κατεστραμμένο από ένα μαύρο κλουβί που περιτυλίγεται γύρω από την πλευρική πλευρά, προς τη φτέρνα, στη συνέχεια στη μέση πλευρά. Το ίδιο ακριβώς διπλό στοιβαγμένο σύστημα ζουμ αέρα είναι παρόν εδώ σε λευκό, καθώς και ένα ημιδιαφανές μπλε κομμάτι προσφέρει το παπούτσι με μια ποπ αντίθεση.

Με αυτή τη λεζάντα, δεν θα εκπλαγούμε αν αυτές οι ανησυχίες για το Air Nike για το Θεό 1s αποδειχθούν φίλοι καθώς και αποκλειστικά οικιακά, ωστόσο μόνο ο χρόνος θα πει. Ας καταλάβουμε τι πιστεύετε από αυτές τις νέες κρέπες ομίχλης SWOOSH X και ενώ είστε εδώ, ρίξτε μια ματιά στην πλήρη σειρά Sneaker Nike!

Εικόνες μέσω του Jerrylorenzo

Category: Uncategorized
Posts created 183

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top