Επιμένετε το παιχνίδι παπουτσιών σας με το επόμενο ninja x adidas nite jogger

πέρυσι, οι τρεις λωρίδες συνεργάστηκαν με το gamer του YouTube Tyler “Ninja” Blevins για το ninja x adidas nite jogger. Ενώ ήταν ικανοποιημένος με την αρκετά χαλαρή υποδοχή, φαίνεται ότι το δίδυμο Power πρόκειται να γυρίσει το πράγμα με την επόμενη συνεργατική απελευθέρωσή τους, καθώς και ειλικρινά, δεν είμαστε καν θυμωμένοι με αυτό.

Λαμβάνοντας τα πράγματα πίσω μια εγκοπή, καθώς και να επιστρέψει στα βασικά, το πιο σημερινό jogger της Ninja είναι πραγματικά πολύ δροσερό. Ένας σύγχρονος χειρίζεται τον παραδοσιακό δρομέα της δεκαετίας του ’70, είναι ζωγραφισμένο σε ένα μυστικό μαύρο χρωματικό σχέδιο, καθώς και κατασκευασμένο από μια μεγάλη ποικιλία υλικών από συνθετικά κλωστοϋφαντουργικά σε εύπλαστα σουέτ. Ο ασθενείς χρωματισμός χορεύει με το αριστερό καθώς και το ιδανικό παπούτσι, με ισχυρά μπλε χρώματα που κατεβαίνουν στο αριστερό παπούτσι, καθώς και φωτεινά ροζ σημεία που εμφανίζονται στο ιδανικό.

Εικόνα μέσω άσφαλτου χρυσού
Σε αντίθεση με την πρώτη απελευθέρωση που ήταν εντελώς καλυμμένη με το branding εκτός από το σύνθημα “Time in” του Twitch Legend, αυτό το κρατάει στο χαμηλό. Με ένα βασικό αλλά λεπτό νεογέννητο κίτρινη δαντέλα, θα ανακαλύψετε επίσης τη συν-επωνυμία που περιγράφει κατά μήκος των προσαρμοσμένων πέλματος, οριστικοποιώντας το σχεδιασμό adidas.

Επιβεβαιώθηκε να κυκλοφορήσει στις 10 Σεπτεμβρίου, ακόμη και αν δεν είστε στο παιχνίδι το Ninja X Adidas Nite Jogger είναι βέβαιο ότι θα ανεβάσει το παιχνίδι των παπουτσιών σας. Ας καταλάβουμε τι πιστεύετε από αυτή τη συνεργασία, καθώς και στις Associated News, μια συλλογή League of Legends X Nike είναι στο δρόμο!

Εικόνα μέσω άσφαλτου χρυσού

Posts created 183

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top