Ο Teddy Santis αποκαλύπτει επίσημα το New Balance 990V6

Aime Leon Dore Head-Honcho Teddy Santis βρισκόταν στα καλά βιβλία στο New Balance για λίγο. Μετά από αρκετές εξαιρετικά επιτυχημένες συνεργασίες με το εμπορικό σήμα του με έδρα τη Νέα Υόρκη και νωρίτερα φέτος έγινε ακόμη δημιουργικός διευθυντής στη θρυλική ετικέτα υποδημάτων, οπότε είναι ασφαλές να πούμε ότι γνωρίζει ένα πράγμα ή δύο για τα πάνινα παπούτσια. Για πρώτη φορά έχουμε τώρα μια ματιά στην τελευταία παραλλαγή του δημοφιλούς New Balance 990, μέσω του λογαριασμού Instagram του Teddy.

Μετά από το V5, το οποίο ξεκίνησε το 2019, το New Balance 990V6 προσφέρει μια ενημερωμένη λήψη για την αγαπημένη σιλουέτα και αντλεί έμπνευση από άλλες δημοφιλείς σιλουέτες NB. Το εμπορικό σήμα έχει αυτό που μπορεί να περιγραφεί μόνο ως “λίγο στιγμή” πρόσφατα, με υψηλές θέρμανσης συνεργασίες που πωλούν γρήγορα και μεταπώληση για μερικές φορές τριπλάσια την αρχική τιμή λιανικής!

ψευδής

Η ομάδα στο New Balance φαίνεται να έχει πάρει αυτό το επί του σκάφους, καθώς δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτή η ενημερωμένη ανάληψη των 990V6 δανείζεται στοιχεία από το NB992, το οποίο πυροβόλησε στη φήμη κατά το τελευταίο έτος ή έτσι. Το νέο ζευγάρι φαίνεται εδώ στο κλασικό γκρίζο χρώμα που είναι σχεδόν συνώνυμο της New Balance και πρέπει να πούμε ότι κάθεται τέλεια στη νέα σιλουέτα.

Μέχρι στιγμής αυτό είναι το μόνο που γνωρίζουμε, αλλά περιμένετε μια επίσημη ανακοίνωση σύντομα από την ομάδα στο New Balance. Αν ψάχνετε για αυτά, δεν έχουμε σήμερα λεπτομέρειες κυκλοφορίας, οπότε φροντίστε να το κρατήσετε κλειδωμένο εδώ στον μοναδικό προμηθευτή για όλα τα τελευταία νέα και ενημερώσεις καθώς αποκαλύπτονται! Ενώ βρίσκεστε εδώ, ελέγξτε το τελευταίο αμφισβητήσιμο κόλπο του Kanye που ήταν γεμάτο στο Λος Άντζελες αυτό το Σαββατοκύριακο!

Εικόνα μέσω του Teddy Santisnew Balance 990v6 “Gray”

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Posts created 183

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top