Μια εικόνα με τα πόδια στο Peaceminusone του G-Dragon X Nike Air Force 1 ‘Para? Noise’

Εικόνα μέσω Kickwhoshow
Η G-Dragon υπήρξε μια τεράστια κινητήρια δύναμη πίσω από έναν τόνο βιομηχανιών κατά την τελευταία δεκαετία. Από τη μουσική στη μόδα, όχι μόνο έχει επηρεάσει τον πολιτισμό στην Ανατολή, επίσης αναλαμβάνει τη Δύση. Τώρα, αφού παίρνουμε μια πολύ σύντομη ματιά στην αρχή του μήνα, παίρνουμε μια ματιά στο Peaceminusone X Nike Air Force 1 συνεργασία, καθώς και είναι παράξενη πυρκαγιά!

Ονομάστηκε το «Para? Noise», το AF1 διαθέτει ένα κτίριο χαμηλής κοπής καθώς και κατασκευασμένο από μαύρο δέρμα premium σε όλο το άνω του. Με την πάροδο του χρόνου, αυτό πραγματικά ρωγμές καθώς και φθείρεται, αποκαλύπτοντας σκάψεις χρώματος που παρέχουν αυτό το παπούτσι με πρόσθετο βάθος καθώς και προσωπικότητα.

Εικόνα μέσω kickwhoshow

Εικόνα μέσω kickwhoshow
Ένα καθαρό λευκό swoosh πυροβολεί τα πλευρικά και τα μεσαία πάνελ, καθώς και ένα κεντημένο μοτίβο Daisy χαρίζει τη γλώσσα, συμβολίζοντας την μάρκα Arthouse του ηγέτη του Bigbang. Καθώς κινείστε προς τα κάτω, θα βρείτε μια μέση σόλα αέρα που είναι διακοσμημένη με ένα ενιαίο εγκεφαλικό επεισόδιο – ένα νεύμα στην κορεατική παράδοση δημιουργικής γραφής γνωστή ως Seoye.

Προγραμματίζεται να μειώσει κάποια στιγμή αυτή την περίοδο των διακοπών, το Peaceminusone X Nike Air Force 1 ‘Para? Noise’ είναι ένας αστυνομικός πρέπει να είναι αστυνομικός τόσο για τους οπαδούς του K-Pop όσο και για τους sneakerheads. Μπορεί να είναι μια από τις πιο καυτές συνεργασίες της Nike του 2019; Ενημερώστε μας τι είναι στο μυαλό σας, καθώς και να είστε βέβαιος να κρατήσετε τα μάτια σας ξεφλουδισμένα στον μοναδικό προμηθευτή για ό, τι σχετίζεται με το πάνινο παπούτσι!

Εικόνα μέσω kickwhoshow

Εικόνα μέσω kickwhoshow

Posts created 183

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top