Το Off-White X Nike Blazer Low έχει τελικά μια ημερομηνία κυκλοφορίας

μετά την απροσδόκητη πέρασμα του Off-White ιδρυτή και του σχεδιαστή Louis Vuitton Virgil Abloh τον Νοέμβριο, η Nike έπρεπε να κάνει λίγο ανακατασκευασμένο για μερικούς των προγραμματισμένων συνεργασιών του ως ένδειξη σεβασμού προς την καθυστερημένη δημιουργική μεγαλοφυία. Μετά από μια καθυστέρηση τεσσάρων μηνών, μοιάζει με το off-white x nike blazer χαμηλά μπορεί τελικά να έχει μια ημερομηνία κυκλοφορίας, είτε σας αρέσει είτε όχι.

Σε αντίθεση με οτιδήποτε έχουμε δει προηγουμένως, ο Abloh’s παίρνει το κλασικό μοντέλο είναι πραγματικά μοναδικό. Φτάνοντας σε “μαύρα” και “λευκά” σχέδια χρωμάτων, διαθέτει ένα πλήρες δερμάτινο ανώτερο με μια σειρά από διατρήσεις που επιστρέφουν στην Air Jordan 5 από πέρυσι. Τα επίπεδη κορδόνια συνδέουν τα πάντα μαζί, ενώ ένα πράσινο ζευγάρι Neon Zig-zags απέναντι για την τελική εφαρμογή κλειδώματος. Αυτό το στοιχείο δανείστηκε από τη συλλογή Dunk Low “Dear Summer” του Virgil που είδε συνολικά πενήντα χρωματιστά κυκλοφορία σε όλα τα SNKRs.

Εικόνα μέσω fxxkvlogvi
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Φυσικά, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η μάρκα Beaverton έπρεπε να κάνει κάτι τέτοιο. Πίσω το 2020, ο γίγαντας του sneaker τράβηξε όλα τα κομμάτια του Kobe Bryant από το ηλεκτρονικό τους κατάστημα για έξι μήνες μετά τον ξαφνικό θάνατο του θρύλου του μπάσκετ.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, αυτή η ειδική έκδοση Blazer Low Collab αναμένεται αρχικά να ξεκινήσει τον Δεκέμβριο, αλλά οι πηγές μας τώρα μας λένε ότι μια εκτόξευση της 8ης Απριλίου είναι στις κάρτες. Βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή για περισσότερες πληροφορίες απελευθέρωσης καθώς αναπτύσσεται, και σε σχετικές ειδήσεις, το Sacai x Nike Blazer Low φτάνει σε “μαύρα” και “λευκά” πάνελ διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας.

Εικόνα μέσω fxxkvlogvi
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Posts created 183

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top