Οι 10 πιο καυτές εκδόσεις του πάνινα παπούτσια από τον Σεπτέμβριο του 2019

, ενώ ο Σεπτέμβριος ήταν σίγουρα ένας από τους πιο κρύους μήνες του έτους, ήταν επίσης ένα από τα πιο καυτά όταν αφορούσε τις κυκλοφορίες του sneaker. Γεμάτο στο χείλος με μερικές από τις πιο δημοφιλείς συνεργασίες από την Chitose Abe, Kanye West και Pharrell Williams, για να αναφέρουμε μερικά, υπήρχε και μια δέσμη υψηλών θερμικών γενικών απελευθερώσεων!

Όλα αυτά έκαναν την επιλογή των δέκα πιο καυτών εκδόσεων του μήνα του μήνα ιδιαίτερα δύσκολη, αλλά συνεχίσαμε και περάσαμε από αυτό! Εάν χάσατε οποιοδήποτε από αυτά, βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε @thesolerestocks στο Twitter για τα πιο πρόσφατα και μεγαλύτερα εκπαιδευτικά restocks!

Εικόνα μέσω kickwhoshow
Yeezy 700 V2 «αδράνεια»

Ο Kanye West είναι κύριος της επανεμφάνισης, και αυτό ακριβώς έκανε για το Yeezy 700 V2 ‘Inertia’. Κυκλοφόρησε το πρώτο Σαββατοκύριακο του μήνα στις 7 Σεπτεμβρίου, αυτό το παπούτσι επανεξετάζει το Colourway της αδρανής OG από τον Μάρτιο, αλλά του δίνει μερικά tweaks premium εδώ και εκεί, συμπεριλαμβανομένου του προστιθέμενου αντανακλαστικού υλικού και ενός ανανεωμένου σχεδιασμού. Εάν δεν τα αντέχετε, τότε χάσατε ειλικρινά.

Εικόνα μέσω του Hypecollectorz
Pharrell Williams x adidas nmd hu happy ‘Black’

Το Skateboard P επέστρεψε με ένα κτύπημα στις 12 Σεπτεμβρίου με το Pharrell Williams X Adidas NMD Hu Happy ‘Black’. Μόνο ένα από τα τέσσερα άγρια ​​δημοφιλή χρώματα που πωλούνται σε μια στιγμή, αυτό το παπούτσι σηματοδοτεί το πρώτο ανθρώπινο παπούτσι αγώνα για να διαθέτει μια μαύρη αύξηση της μεσαίας σόλας, εκτός από το Hyper Limited N.E.R.D Collab. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με μια ξεχωριστή εξωτερική σόλα Trail Trail, το κάνει αυτό ένα από τα καλύτερα παπούτσια της χρονιάς.

Εικόνα μέσω του άκρου. είδη ένδυσης
sacai x nike ldwaffle ‘Pine Green’

Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για τις πιο καυτές κυκλοφορίες του μήνα χωρίς να αναφέρουμε το Sacai x Nike Ldwaffle «Pine Green». Ένα παπούτσι που τελικά έπεσε στις 12 Σεπτεμβρίου μετά από αρκετές καταστροφικές καθυστερήσεις, αυτό σίγουρα δεν είναι το πρώτο swoosh Collab του chitose Abe, αλλά είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα της. Λαμβάνοντας την αποδόμηση σε ένα άλλο επίπεδο, αν έχετε ένα W σε αυτά, κερδίσατε το τζάκποτ, καθώς είναι εξαιρετικά περιορισμένα και απίστευτα.

Εικόνα μέσω της Nike
Σκεπτά x nike shox tl ‘Bloody Chrome’

Η οδήγηση στο κύμα Shox που έλαβε το παιχνίδι από την καταιγίδα, το βρετανικό Grime MC επέστρεψε για το Skepta X Nike Shox Tl ‘Bloody Chrome’ στις 12 Σεπτεμβρίου. Εξυπηρετώντας ως τέσσερις συνεργασία τους από το εξαιρετικά περιζήτητο AM97 του 2017, είναι ζωγραφισμένο σε μια μυστική μαύρη σκιά με εντυπωσιακές κόκκινες πινελιές που κάνουν το δρόμο τους στη φημισμένη σόλο shox. Ένα άγγιγμα του Chrome κάνει επίσης μια εμφάνιση στο swoosh.

Εικόνα μέσω της Nike
Η Nikeâ Adapt Huarache ‘White’

Το Swoosh πήρε τον κόσμο εντελώς από την καταιγίδα όταν έριξε το Nike Adapt Huarache ‘White’ στις 17 Σεπτεμβρίου. Ένα πραγματικά φουτουριστικό πάνινο παπούτσι με αξιοσημείωτο σχέδιο για εκκίνηση, είναι το πιο πρόσφατο πάνινο παπούτσι για να χρησιμοποιήσετε την τεχνολογία Fitadapt της Beaverton που μπορεί να ελεγχθεί στο ίδιο το παπούτσι ή μέσω μιας εφαρμογής smartphone ή smartwatch. Το μέλλον έφτασε.

Εικόνα μέσω ζώων
Yeezy Αύξηση 350 V2 ‘Cloud White’

Μετά από μήνες αναμονής, η Yeezy αύξησε 350 V2 ‘Cloud White’ τελικά χτύπησε ράφια στις 21 Σεπτεμβρίου, και η διαφημιστική εκστρατεία ήταν σίγουρα πραγματική. Μια άψογη σύντηξη μεταξύ του «τριπλού λευκού», της «στατικής» και της «μπλε απόχρωσης», έπεσε επίσης σε πλήρη οικογενειακά μεγέθη, ώστε τα παιδιά και τα νήπια να μπορούν να κάμπτουν και την καρδιά τους. Κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από το Primeknit, μια χονδροειδής αύξηση της μεσαίας σόλας καθιστά αυτές τις μερικές από τις κρίσιμες κρέπες που μπορούν να αγοράσουν τα χρήματα.

Εικόνα μέσω του άκρου. είδη ένδυσης
Airâ Jordan 1 ‘First Class Flight’

Αποτελώντας φόρο τιμής στη διακοσμημένη καριέρα του Michael Jordan, την πτήση της Air Jordan 1 ‘First Class’ που πυροβόλησε στον ουρανό στις 26 Σεπτεμβρίου και είναι σε άλλο επίπεδο. Το Chock γεμάτο λεπτομέρειες που εμπνέονται από την αεροπορία, ένα τριγωνικό γραφικό “23” χαρίζει τη φτέρνα, ενώ ένας γραμμικός κώδικας στυλ επιβίβασης φτάνει στο πίσω μέρος. Αυτό δεν είναι όλα, όμως, καθώς θα βρείτε επίσης την υπογραφή του MJ που γράφτηκε κατά μήκος της πλευράς σαν να υπογράφει το διαβατήριό του.

Εικόνα μέσω adidas
OAMC x Adidas Type O-1L ‘Off-White’

Ενώ το OAMC x adidas τύπου O-1L ‘off-white’ μπορεί να ακούγεται σαν μια αρκετά περίεργη επιλογή για τα κορυφαία πάνινα παπούτσια του μήνα, είναι εδώ επειδή είναι ένα παπούτσι που σκέφτεται έξω από το κουτί. Κυκλοφόρησε στις 26 Σεπτεμβρίου, είναι σε αντίθεση με οτιδήποτε έχετε δει ποτέ πριν, και αυτό είναι που το κάνει τόσο ξεχωριστό. Το πνευματικό τέκνο του Luke Meier του Supreme και του Arnaud Faeh του Carhartt Wip, αυτό το πάνινο παπούτσι είναι βέβαιο ότι θα γυρίσει τα κεφάλια όπου κι αν πάτε.

Εικόνα μέσω της Nike
Nike Air Max 90 ‘Νέο είδος’

Ένα παπούτσι GR που γύρισε τη βιομηχανία στο κεφάλι της στις 28 Σεπτεμβρίου, το Nike Air Max 90 ‘New Syent’ παίρνει υλικά πολυτελείας από τις κλίμακες – που προορίζονται. Κατασκευασμένο από ένα πολυτελές συνδυασμό υλικών, το μαλακό γκρι άνω άνω μέρος έρχεται σε αντίθεση με ροζ ροζ και εντυπωσιακούς πράσινους τόνους, με αποτέλεσμα μια ερπετό αισθητική που είναι βέβαιο ότι θα γυρίσει τα κεφάλια. Δεν μπορείτε να μιλήσετε για αυτό το AM90 χωρίς να αναφέρετε αυτή την παράξενη δυναμική μεσαία σόλα.

Εικόνα μέσω ζώων
Yeezy 700 V2 ‘Hospital Blue’

Ξεκινήσαμε τον μήνα με 700 V2 και το τελειώνουμε με το OΚαι εγώ. Ένα παπούτσι που κανένας sneakerhead δεν ήξερε ότι χρειάζονται μέχρι να πέσουν στις 28 Σεπτεμβρίου, το Yeezy 700 V2 ‘Hospital Blue’ είναι ένα mish πολτό μεταξύ της «στατικής» απελευθέρωσης του περασμένου έτους και της προαναφερθείσας αδράνειας ». Λαμβάνοντας υλικά premium σε ένα νέο επίπεδο, αυτή η λεπτή αλλά εντυπωσιακή απελευθέρωση είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα του Kanye West.

Posts created 183

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top