Uncategorized

Ο Stüssy πέφτει τη δεύτερη παράδοση της συλλογής SS22

μετά από να μας ευλογεί με ένα stusy x paris saint-germain ποδοσφαίρου tee πουκάμισο πίσω στα τέλη Φεβρουαρίου, ο Stussy είναι πίσω και αυτή τη φορά έχει τα βλέμματά του για την παροχή ενός συμπαγούς SS22 συλλογή. Σε αυτές τις πιο τρέχουσες προσφορές, βλέπουμε το Stussy Showcase μια ποικιλία από κομψά κομμάτια, ιδανικά για την άνοιξη και το καλοκαίρι.

Περιλαμβάνονται μέσα σε αυτή την πιο τρέχουσα πτώση, βλέπουμε γραφικά μπλουζάκια, hoodies, μπλουζάκια με μικρά μανίκια, μπλουζάκια και ελαφριά σακάκια, όλα τα οποία αθλούνται μια πολύχρωμη συλλογή χρωμάτων και μοτίβων.

Εικόνα μέσω του Stussy
Ξεχωρίζετε κομμάτια σε αυτή τη πιο τρέχουσα συλλογή περιλαμβάνουν ένα τυπωμένο λογότυπο φράουλας. Στο μπροστινό μέρος αυτού του κομματιού βλέπουμε ένα μεγάλο γραφικό φράουλας μαζί με μια υπογραφή stussy και μια λίστα με τις πόλεις όπου η μάρκα έχει μια φυσική παρουσία. Αλλού, βλέπουμε ένα φωτεινό και ζωντανό κομμάτι να φτάνει με τη μορφή ενός πουκάμισου με κοντό μανίκι. Αυτό το κομμάτι αγωνίζεται σε μια πολύχρωμη κίτρινη απόχρωση, με ένα all-over dice print.

Εικόνα μέσω του Stussy
Τέλος, βλέπουμε τη συλλογή στρογγυλεμένη με μια κίτρινη πετσέτα στην παραλία που φέρει ένα λογότυπο “Stussy Sports” σε μια γραμματοσειρά με στυλ. Για όσους επιδιώκουν να τοποθετήσουν την τρέχουσα συλλογή Stussy SS22, είναι επί του παρόντος διαθέσιμη στον ιστότοπο της μάρκας εκτός από άλλους λιανοπωλητές. Σε άλλες ειδήσεις, απροσδιόριστο.

Εικόνα μέσω του Stussy

Category: Uncategorized
Posts created 183

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top