Uncategorized

Ο Nigo κάνει το ντεμπούτο του στο Kenzo FW22 με μια εκλεκτική σειρά στυλ

τον Σεπτέμβριο του 2021, εκπλήσσονταν να ανακαλύψουμε την επίσκεψη του Nigo ως δημιουργικό διευθυντή του Kenzo. Θα πίστευες με όλα τα Collabs του Louis Vuitton καθώς και με την ανθρώπινη δουλειά, ο 51χρονος Ιάπωνας σχεδιαστής θα είχε αρκετό για το πιάτο του, ωστόσο, μόλις έκανε το ντεμπούτο του για το Kenzo με αυτές τις τελευταίες προσφορές FW22.

Η επίδειξη πραγματοποιήθηκε στο Galerie Vivienne στο Παρίσι, ο τόπος στον οποίο ο Kenzo Takada έκανε την πρώτη του επίδειξη το 1970. Στο soundtrack του επερχόμενου I Meathing Chelow Album, Nigo Designer παρουσίασε μια εκτεταμένη ποικιλία τόσο των ανδρικών ενδυμάτων όσο και των γυναικών που φαίνεται .

Εικόνα μέσω Kenzo
Όπως είναι το Custom με μεγάλο μέρος της προηγούμενης δουλειάς του Nigo, αυτή η τελευταία συλλογή φαινομενικά συνδυάζει την παραδοσιακή ιαπωνική κληρονομιά που φαίνεται με το Styling Americana. Τα στυλ παίρνουν κίνητρα από τις επίσημες, αθλητικές και streetwear προοπτικές, όλα έρχονται μαζί για να πληκτρολογήσουν ένα μοναδικό ρεπερτόριο των έτοιμων στυλ.

Εικόνα μέσω Kenzo
Τα διακριτικά θέματα παρουσιάζονται σε όλη τη διάρκεια των ιαπωνικών δυτικών στυλ, κομμάτια εμπνευσμένα από στρατιωτικά, φωτεινά και ισχυρή φυτική εκτυπώσεις καθώς και γνωστά ζωικά γραφικά. Η πλήρης συλλογή θα παραδοθεί σε μηνιαίες σταγόνες αργότερα φέτος. Σε άλλες ειδήσεις, ο Dickies έθεσε για να γιορτάσει έναν αιώνα ενδυμάτων εργασίας με αυτή τη συλλογή SS22.

Εικόνα μέσω Kenzo

Category: Uncategorized
Posts created 183

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top