Uncategorized

Εδώ είναι πώς να πάρει το Jeff Staple’s Nike Air Force 1 “Pigeon Fury” για εντελώς δωρεάν

Jeff Staples δεν είναι ασυνήθιστο όταν πρόκειται για συνεργασίες Swoosh, αλλά η τελευταία του Nike Air Force 1 “Pigeon Fury” πρέπει να είναι του πιο ξεχωριστό ακόμα. Κατασκευασμένο με τη βοήθεια του sneaker customiser κ. Sabotage, το δίδυμο έβαλε το μυαλό τους μαζί για να δημιουργήσει ένα καθαρό τερματισμό AF1. Το αποτέλεσμα είναι ένα εξαιρετικά ξεχωριστό πάνινο παπούτσι που περιορίζεται σε μόλις τριάντα ζευγάρια – και εδώ είναι πώς μπορείτε να πάρετε ένα δωρεάν!

Με βάση μια μπεζ και κρέμα βάσης, η “Pigeon Fury” διαθέτει μια κομψή τοποθέτηση μαζί και την κατασκευή σουέτ με το εικονικό θέμα του Staples, το οποίο περιορίζει τη φτέρνα και το μοτίβο καμουφλάζ του εμπορικού σήματος του SBTG που χτυπά το swoosh. Μια προσαρμοσμένη ετικέτα δερμάτινης γλώσσας γιορτάζει τη σύνδεση μεταξύ της Ανατολής και της Δύσης, και φυσικά, μια μεσαία σόλα που εγχύεται με αέρα κάθεται κάτω για άνεση και μαξιλάρι που δεν κατανοεί τα όρια.

Εικόνα μέσω του Jeffstaple

Εικόνα μέσω του Jeffstaple
Συνοδεύεται από ένα κιβώτιο παπουτσιών ειδικής έκδοσης, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, αυτή η ειδική εταιρική σχέση θα περιορίζεται σε μόνο τριάντα ζεύγη, οπότε αν θέλετε, τότε θα πρέπει να ακούσετε προσεκτικά το επόμενο μέρος.

Αύριο, στις 20 Νοεμβρίου, θα είστε σε θέση να εισέλθετε σε μια κλήρωση που ξεκινά στις 1:00 μ.μ. EST και τελειώνει στις 12:59 μ.μ. EST. Αυτό θα πραγματοποιηθεί στο Staplepigeon.com και οι νικητές της Nike Air Force 1 “Pigeon Fury” θα επιλεγούν τυχαία. Ενημερώστε μας αν θα εισέλθετε και βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή για τα πιο δημοφιλή νέα sneaker!

Εικόνα μέσω του Jeffstaple

Category: Uncategorized
Posts created 183

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top