Uncategorized

Η συλλογή NOAH X ADIDAS NOHH X ADIDAS είναι επίσημα αποκαλυπτόμενη

Πάρτε το Surf σας με τη συλλογή NOAH X Adidas Noah X Adidas, μια φιλική προς το περιβάλλον γραμμή πάνινα παπούτσια που κατασκευάστηκαν από ανακυκλωμένο ωκεανό πλαστικό. Η συνεργασία βλέπει το εμπορικό σήμα με τις τρεις λωρίδες ομάδας με τον πρώην ανώτατο σκηνοθέτη και τον ιδρυτή του Noah Brandon Babenzien, σε δύο σιλουέτες υποδημάτων εμπνευσμένα από τις αναμνήσεις του Babenzien να μεγαλώνουν στο Long Island και το πάθος του για την υδρόβια ζωή και το πάθος του για την υδρόβια ζωή και το πάθος του για την υδρόβια ζωή και το πάθος του για την υδρόβια ζωή και το πάθος του για την υδρόβια ζωή και να τρέξει.

Εικόνα μέσω adidas
Το Noah NYC X Adidas Πρωτότυπες παπούτσια ECHO τόσο το εμπορικό σήμα υποδημάτων όσο και η βιώσιμη δέσμευση του σχεδιαστή για τη μείωση των αποβλήτων και την προστασία του ωκεανού χρησιμοποιώντας το πρωταρχικό μπλε – ένα ανακυκλωμένο υλικό υψηλής απόδοσης, που αναπτύχθηκε από την Adidas και το Parley Ocean Plastics.

Εικόνα μέσω adidas
Επηρεασμένος από την αθλητική κληρονομιά του γερμανικού υποδημάτων, το adidas πρωτότυπο από τη συλλογή Noah συνδυάζει τεχνολογία υψηλής απόδοσης με την αρχειακή αισθητική. Εγχύση του στυλ Skater Style στη συλλογή, η Babenzien προσφέρει το ναυτικό streetwear να αναλάβει τις δύο καλωδιώσεις του τίτλου.

Εικόνα μέσω adidas
Ο αναγεννημένος εκπαιδευτής SL72 εμπνέεται από τον τρόπο ζωής του Oceanside. Υπάρχουν αποχρώσεις του Aqua Green και Ocean Blue με το ανακυκλωμένο πρωταρχικό μπλε στο Uppers και ένα Suede Teal που περιγράφει λεπτομερώς μαζί με λευκά κορδόνια. Ο SL20 Lightweight Runner παίρνει επίσης ένα σύγχρονο αναψυκτικό με το Black Prime Blue Uppers που αναπτύχθηκε από τα νήματα και τα απόβλητα των ωκεανών, ωραία αντίθετα με τα παρθένα λευκά κορδόνια. Στρογγυλοποίηση των πρωτοτύπων Adidas από τη συλλογή Noah είναι το λογότυπο του Shell-graph noah nyc στις γλώσσες και φυσικά η υπογραφή τρεις λωρίδες branding.

Εάν δεν μπορείτε να κάνετε μια τρέξιμο ωκεανού, μην ιδρώνετε – αυτά τα κλωτσιές έχουν σχεδιαστεί με τους δρόμους και την παραλία στο μυαλό, ώστε να ετοιμαστείτε να μπερδευτείτε το Noah Nyc X Adidas πρωτότυπα όταν φτάσει στις 27 Αυγούστου. Ενώ βρίσκεστε εδώ , πάρτε την πρώτη εμφάνιση του δρομέα Y-3 Runner 4D πριν πέσει!

Εικόνα μέσω adidas

Category: Uncategorized
Posts created 183

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top