Το Adidas Yung 1 μόλις ξεκίνησε σε ένα εντυπωσιακό μείγμα ευγενή πράσινο και σκούρο μπλε

Εάν είστε οπαδός του Adidas Yung 1, αναμφίβολα θα είστε εκστατικοί από νέα για μια πρόωρη εκτόξευση. Δημοσιεύτηκε πρώτα από @thesolerestocks, αυτός ο χοντρός εκπαιδευτής μπαμπά φτάνει σε ένα ευγενές πράσινο και σκούρο μπλε χρώμα. Διαφορετικά, γνωστό ως «Trefoil OG» Αυτό είναι ένα φόρο τιμής στο παλιό σχολείο, ένα θέμα που δεν έχει χαθεί σε έναν εκπαιδευτή που τραβάει έμπνευση από το 70 Falcon Dorf.

Πολλά από τα στυλ Yung 1 αυτής της σεζόν έχουν γρήγορη πώληση, συμπεριλαμβανομένου του εξαιρετικά δημοφιλούς Dragon Ball Z Exclusive.

Συνεχίζοντας αυτή τη νικήτρια σειρά, η Adidas αποκαλύπτει πολύ πιο πολύχρωμα στυλ. Το Adidas Yung 1 Πράσινο Ναυτικό συγχωνεύει τη γραμμή μεταξύ ελκυστικών και υποτιμημένων. Τα στρώματα του Soft Suede και του Canvas χαρακτηρίζονται κυρίως σε λευκό, αλλά αυτά εξακολουθούν να καταφέρνουν να πάρουν την προσοχή χάρη στις επιτυχίες του εποχιακού χρώματος.

Τώρα ζουν νωρίς τόσο στο Asphalt Gold όσο και στο 43einhalb, τα μεγέθη πωλούν ήδη γρήγορα για το Adidas Yung 1 πράσινο ναυτικό. Πολύ πιο πρώιμες εκτοξεύσεις συνέβησαν αυτήν την εβδομάδα – ρίξτε μια ματιά με οποιονδήποτε τρόπο εδώ.

Posts created 183

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top