Uncategorized

Το Offspring X Vans “Porcelain Pack” περιλαμβάνει ένα σετ από πορσελάνη

, καθώς και τα Vans προσπαθούν πάντα να αυξήσουν το ante όταν αφορά καινοτόμες συνεργασίες, καθώς και το ολοκαίνουργιο πακέτο πορσελάνης “Porcelain” “Σίγουρα παίρνει το κέικ ως ένα από τα καλύτερα τους ακόμα!

Φτάνοντας σε δύο χρώματα, συμπεριλαμβανομένου του “πολύχρωμου” καθώς και του “ναυτικού”, και τα δύο ζευγάρια είναι διακοσμημένα με ένα πολύπλοκο μοτίβο εμπνευσμένο από πορσελάνη που θα ανακαλύψατε σε ένα λεπτό σετ της Κίνας. Το “Community London 1996” μπορεί να ανακαλυφθεί καθ ‘όλη τη διάρκεια του νεύμα του απογόνου για την κοινότητα τους, καθώς και τα χαρακτηριστικά της μέσης πλευράς που τα παραδοσιακά φορτηγά εντοπίζουν ότι όλοι μας καταλαβαίνουν καθώς και την αγάπη.

Εικόνα μέσω των απογόνων
Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Εικόνα μέσω των απογόνων
Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Δεν γνωρίζει κανείς πολλούς, αυτή η συλλογή ηλικίας 95 dx περιλαμβάνει επίσης ένα σετ από πορσελάνη από πορσελάνη που γίνεται στο Ηνωμένο Βασίλειο. Διαθέτοντας ένα συμπληρωματικό μοτίβο Paisley, αυτά δεν θα προσφέρονται οπουδήποτε αλλού, οπότε αν τους θέλετε, πρέπει να αστυνομεύετε το παπούτσι!

Οι απογόνοι X Vans ηλικίας 95 dx “πακέτο πορσελάνης” έχει οριστεί να μειωθεί αύριο στις 25 Σεπτεμβρίου. Αυτό είναι ένα ειδικό πάνινο παπούτσι, οπότε βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή, αν θέλετε να μπω! Ας καταλάβουμε αν θα αρπάζετε ένα ζευγάρι, καθώς και σε άλλα νέα του sneaker, κρατήστε τα πράγματα παραδοσιακά με το Nike Dunk Low “Green/White”!

Εικόνα μέσω των απογόνων
Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Εικόνα μέσω των απογόνων
Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Category: Uncategorized
Posts created 183

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top