Uncategorized

Η Nike αποκαλύπτει το Chunky Zoom 2K Sneaker

Είτε σας αρέσει είτε όχι, το χοντρό μοτίβο παπουτσιών πατέρας είναι εδώ για να μείνει και η Nike αποκάλυψε την τελευταία του προσθήκη με το ολοκαίνουργιο παπούτσι Zoom 2K! Το ντεμπούτο σε τρία χρώματα, δηλαδή το «μαύρο/άσπρο», το «κρέμα/λευκό» και το «ροζ σωματιδίων», ο δρομέας που επηρεάζεται με ρετρό διαθέτει μοναδικές επενδύσεις, πινελιές επωνυμίας και εγκοπές τόνους που δρουνές του καναλιού στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

Κατασκευασμένο από ένα συνδυασμό δερμάτινων, ματιών, νάιλον και καουτσούκ, ένα θέμα ZM κοσμεί τη φτέρνα, ενώ το “Zoom 2000”. Η επωνυμία κάνει τη μέθοδο της στους βρόχους δαντέλας. Μια γλυπτική εξωτερική σόλα προσδίδει ένα χοντροκομμένο κτίριο, ενώ τα κεντημένα μίνι swooshes και η επένδυση και οι σωληνώσεις του σατέν-φινίρισμα δίνουν ένα άγγιγμα πολυτέλειας.

Εάν είστε άντρας και θέλετε να μπείτε στο Nike Zoom 2K, δυστυχώς είναι το μοναδικό μοντέλο των γυναικών! Ωστόσο, θα μπορούσε να κυκλοφορήσει σε μεγέθη ανδρών σε μεταγενέστερη ημερομηνία, όπως και το Nike M2K Tekno! Ενημερώστε μας ποια χρωματιστή θα κάνατε τα παρακάτω σχόλια! Στις σχετικές ειδήσεις, πάρτε μια ματιά στο Nike Air ανησυχία του Θεού 1!

Εάν πιστεύετε ότι θα καλύψετε κάποια ολοκαίνουργια θερμότητα Nike, φροντίστε να επιθεωρήσετε το τελευταίο εδώ!

Category: Uncategorized
Posts created 183

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top