Uncategorized

Το Vivienne Westwood X Asics Gel-Kayano 26 πέφτει αυτό το Σαββατοκύριακο!

Η Vivienne Westwood δεν είναι ξένη όταν έρχεται με συνεργασίες ASICS, αλλά η τελευταία προσπάθειά της μπορεί να είναι η πιο φιλόδοξη ακόμα. ολοκαίνουργια για το φθινόπωρο/το χειμώνα 2020, το Vivienne Westwood X ASICS Gel-Kayano 26 παίρνει μία από τις πιο εικονικές σιλουέτες της ιαπωνικής μάρκας υποδημάτων και του δίνει μια υψηλή συστροφή μόδας.

Ένα φόρο τιμής στη συλλογή “Νοσταλγία της λάσπης” του βρετανικού σχεδιαστή που έκανε το ντεμπούτο της στη δεκαετία του ’80, αυτό το Gel-Kayano 26 φτάνει σε δύο καθαρά χρωματικά σχήματα, συμπεριλαμβανομένου του “Birch White” και του “Black” . Εξαιρετικά εννοιολογικά, και τα δύο μοντέλα είναι διακοσμημένα με στοιχεία από το εικονικό παπούτσι σάκου της Westwood, επικαλυμμένα στην κορυφή ενός δερμάτινου δερμάτινου και κατασκευής πλέγματος.

Εικόνα μέσω ASICS

Εικόνα μέσω ASICS

Εικόνα μέσω ASICS
Οι λωρίδες Tiger της Asics πυροβολούν τα πλευρικά και τα μεσαία, και κάτω, θα παρουσιαστούν με μια μεσαία σόλα Flytefoam με μαξιλάρι για μέγιστη άνεση και υποστήριξη. Η στρογγυλοποίηση όλων είναι το θρυλικό λογότυπο της Viv στη φτέρνα, ολοκληρώνοντας το σχέδιο.

Ορίστε να πέσει στις 27 Σεπτεμβρίου, το Vivienne Westwood X ASICS Gel-Kayano 26 είναι σε αντίθεση με οτιδήποτε έχουμε δει πριν. Ενημερώστε μας για ποιο χρώμα πηγαίνετε και ενώ είστε εδώ, ίσως να φωτίζετε τις θλιβερές μέρες του φθινοπώρου με αυτά τα 20 νέα πάνινα παπούτσια ASICS!

Εικόνα μέσω ASICS

Εικόνα μέσω ASICS

Εικόνα μέσω ASICS

Category: Uncategorized
Posts created 183

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top