Το πακέτο Nike Air Force 1 ‘Flax’ έγινε για το φθινόπωρο

Το πακέτο Nike Air Force 1 ‘Flax’ συνήθως εμφανίζεται γύρω από τους φθινοπωρινούς μήνες και φέτος δεν αποτελεί εξαίρεση. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πολλοί από εσάς sneakerheads ήταν εκστατικά για τα νεότερα μοντέλα του 2019. Αυτά και τα δύο ξεκίνησαν πρόσφατα με τη μορφή της Πολεμικής Αεροπορίας 1 υψηλό «λινάρι» και της αεροπορικής δύναμης 1 χαμηλό «λινάρι». Εάν εξακολουθείτε να είστε αναποφάσιστοι σε οποιοδήποτε από αυτά, η πιο τρέχουσα unboxing μας μπορεί να σας έχει πείσει!

Αληθινή σε πολλά από τα προηγούμενα χρόνια στυλ, αυτό το premium duo αθλητικό ένα μαλακό αλλά μακροχρόνιο φινίρισμα σουέτ. Τα πάντα παίρνουν αυτή τη διακριτική σκιά σιταριού από την χοντρή μεσαία σόλα μέχρι το πλευρικό τοίχωμα και εκείνα τα κορδόνια σχοινιών χειμώνα.

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Υπάρχει ένας καλός λόγος που αυτό το ζευγάρι της Πολεμικής Αεροπορίας 1 καταφέρνει πάντα να πωλεί κατά τη διάρκεια των φθινοπωρινών και χειμερινών εποχών. Εδώ είναι ένα πακέτο που είναι τόσο ευπροσάρμοστο όσο και σκληρό -φοράτε – το μέγιστο αγώνα για τους ψυχρότερους μήνες που έρχονται.

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Πιάσε το ζευγάρι τώρα στο Nike UK ή περιηγηθείτε πολύ περισσότερο από τα σημερινά στυλ της Πολεμικής Αεροπορίας 1 εδώ.

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Posts created 183

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top