Το A Ma Maniére X Air Jordan 3 είναι η πιο δημοφιλής κυκλοφορία του Σαββατοκύριακου!

Αυτό είναι. Μετά από πολλές, πολυάριθμες καθυστερήσεις, η έντονα αναμενόμενη Ma Maniére x Air Jordan 3 πέφτει τελικά αυτό το Σαββατοκύριακο. Ενώ πολλοί από εσάς δεν πίστευαν ότι αυτά θα μειωθούν πραγματικά στο Ηνωμένο Βασίλειο, μπορούμε να επαληθεύσουμε ότι είναι πράγματι. Στην πραγματικότητα, πολλοί sneakerheads έχουν ήδη αποκτήσει την ειδική πρόσβαση τους μέσω SNKRs, οπότε σίγουρα δεν υπάρχει αμφιβολία σε αυτό το τμήμα. απαίτηση αυτά; Στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι έχετε ρυθμίσει τους συναγερμούς σας καθώς και επισημάνετε τα ημερολόγιά σας για τις 8πμ στις 22 Μαΐου!

Το παρατσούκλι του “που μεγάλωσε από τις γυναίκες”, η χειριστή της AMM του Air Jordan 3 επηρεάζεται από τις άγριες γυναίκες στη ζωή μας. Μία από τις πιο premium συνεργασίες για να χαμογελάσει ποτέ τη σιλουέτα μπάσκετ, είναι κατασκευασμένο από λευκό καθώς και γκρίζο δέρμα καθώς και σουέτ με καθαρές πτυχές κρέμας για μια τόνη εμφάνιση.

Εικόνα μέσω Nike
Int’l ναυτιλία

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω Nike
Int’l ναυτιλία

Δείτε περισσότερα

Η συν-επωνυμία είναι εξαιρετικά κεντημένη στις γλώσσες, ενώ το θρυλικό λογότυπο “Nike” κοσμεί το μεγάλο σήμα τακουνιών. Οι εσωτερικοί εσωτερικοί χώροι υψηλού επιπέδου το κάνουν τόσο πολυτελές όσο ποτέ, καθώς και όλα αυτά εμφανίζονται σε ένα ειδικό κιβώτιο έκδοσης που περιλαμβάνει ένα γυαλιστερό πλαστικό μανίκι, οριστικοποιώντας το σχέδιο.

Έτοιμοι να μειωθούν αυτό το Σαββατοκύριακο στις 8 π.μ. στις 22 Μαΐου, δεν πρέπει να χάσετε το A Ma Maniére X Air Jordan 3 “Violet Ore”! Τα χέρια κάτω από ένα από τα πιο δημοφιλή συνεργασία ολόκληρου του έτους, βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή για την καλύτερη δυνατότητα σας για αστυνομικό! Ενώ είστε εδώ, μπορείτε επίσης να πάρετε μια επίσημη ματιά στο Air Jordan 3 “Racer Blue”!

Εικόνα μέσω Nike
Int’l ναυτιλία

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω Nike
Int’l ναυτιλία

Δείτε περισσότερα

Posts created 183

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top