Το Limewire επανεμφανίζεται ως καινοτομία της αγοράς NFT

γύρω μας, αλλάζει συνεχώς, περιλαμβάνει οτιδήποτε από τη μουσική βιομηχανία, τα τυχερά παιχνίδια, την τέχνη, καθώς και πολύ περισσότερο. Όπως και με την τελευταία τάση να είναι NFTs, αμέτρητες αξιοσημείωτες μάρκες καλωσορίζονται καθημερινά στην περιοχή. Το σημερινό τελευταίο μέλος; Limewire.

Αρχικά εισήχθη στις αρχές της δεκαετίας του 2000, καθώς και χρησιμοποιήθηκε από εκατομμύρια άτομα σε όλο τον κόσμο για το απλό σύστημα λήψης μουσικής, η υπηρεσία Limewire τερματίστηκε το 2010 λόγω μεγάλης κλίμακας καταστάσεων παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων στη μουσική βιομηχανία.

Ωστόσο, οι νέοι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, ο Paul καθώς και ο Julian Zehetmayr, βρίσκονται τώρα στη διαδικασία επανεκκίνησης της μάρκας ως αγοράς NFT. Η επερχόμενη πλατφόρμα εμπορικών συναλλαγών NFT αναφέρει ότι θα επιτρέψει στα άτομα να κάνουν συναλλαγές χωρίς να χρησιμοποιούν κρυπτογραφικά πορτοφόλια, πράγμα που σημαίνει ότι οι χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες ιστορικού ως αναπτύσσονται αποπληρωμής. Επιπλέον, το νέο Limewire δεν θα λειτουργήσει μόνο τα NFTs που σχετίζονται με τη μουσική, ωστόσο, επίσης τα εμπορεύματα, την τέχνη, καθώς και πολλά άλλα.

Ποιες είναι οι σκέψεις σας για την επιστροφή του Limewire; Ο επίσημος διακομιστής Discord έχει ήδη ανοίξει καθώς και ένα σύστημα εγγραφής αναμονής στον ιστότοπό του για όσους ενδιαφέρονται. Βεβαιωθείτε ότι έχετε παραμείνει κλειδωμένη δεξιά εδώ στον μοναδικό προμηθευτή για να μείνετε στην κατανόηση όλων των τελευταίων NFT καθώς και Crypto News. Σε ένα παρόμοιο θέμα, εδώ είναι γιατί η μουσική NFTS είναι το επόμενο τεράστιο πράγμα.

Εικόνα μέσω Limewire

Posts created 183

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top