Το Gore-Tex φτάνει στα Adidas Originals LXCON ‘Triple Black’

Πριν από λίγες ημέρες, οι Adidas Originals παρουσίασαν το LXCON ‘Triple White’, καθώς και σήμερα, πηγαίνουν στην άλλη πλευρά του φάσματος χρώματος Με το LXCON ‘Triple Black’ που έχει εγχυθεί με Gore-Tex!

Μία από τις πιο κρυμμένες κρέπες εκεί έξω, το «τριπλό μαύρο» βυθίζεται σε ένα μαύρο χρώμα και ντυμένο σε ένα ελαστικό πλέγμα. Με βάση το πάνινο όνομα της δεκαετίας του ’90 με το ίδιο όνομα, αυτή η σύγχρονη αναθεώρηση βρίσκεται στην κορυφή ενός πλήρους μήκους Adiprene midsole -η ίδια μονάδα που παρατηρείται στο Yeezy 500. Από την άποψη της επωνυμίας, μια λευκή λωρίδα τρέχει σε όλη τη γλώσσα με πολύχρωμη επωνυμία Gore -Tex, Ενώ το λογότυπό τους εμφανίζεται ακόμα για άλλη μια φορά στο κουτί των δακτύλων, υπενθυμίζοντας σας ότι αυτά δεν είναι μόνο οποιοσδήποτε τύπος παλιών LXCONS.

Τώρα, αν σκέφτεστε το copping, αυτό το είδος πηγαίνει προς τα κάτω από εδώ. Το ολοκαίνουργιο Gore-Tex που εγχύθηκε Adidas Originals LXCON ‘Triple Black’ είναι έτοιμο να είναι φίλοι καθώς και αποκλειστικά του νοικοκυριού, με μια έκδοση που δεν χτυπάει τα ράφια αργότερα φέτος. Ενημερώστε μας τι σκέφτεστε για αυτή την χοντροκομμένη κρίση και φροντίστε να ρίξετε μια ματιά στην πλήρη σειρά Sneaker Adidas!

Posts created 183

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top