Το CLOT X Nike Zoom Haven 97 κυκλοφορεί αύριο

Clot X Nike Zoom Haven 97 = Fire!

Το CLOT X Nike Zoom Haven 97 είναι σχεδόν εδώ, καθώς ίσως να μην είμαστε πολύ πιο ενθουσιασμένοι. Χρησιμοποιώντας 2 διάσημες σιλουέτες, αυτό το υβριδικό πάνινο παπούτσι είναι αυτό που δεν μπορείτε να χάσετε. Τυχερός για εσάς, έχουμε στρογγυλοποιήσει κάθε ευρωπαϊκό έμπορο που απελευθερώνει αυτές τις κρέπες υψηλής θερμοκρασίας.

Ερχόμενοι σε 3 μοναδικά χρώματα, το κάτω μέρος του πάνινα παπούτσια προέρχεται από το Air Max 97. Με ένα πλήρες σύστημα αέρα κάτω από τα πόδια, αυτά τα πάνινα παπούτσια διαβεβαιώνουν μια άνετη διαδρομή.

Αυτό ενισχύεται από ένα άνω καταιγισμό ζουμ. Με το μονοπάτι του σαν αισθητικό καθώς και ταιριάζει μαζί, αυτό το πάνινο παπούτσι είναι καλύτερο για τους επερχόμενους θερμότερους μήνες. Η προσωπική μας πολύ αγαπημένη πρέπει να είναι ο θρόμβος X Nike Zoom Haven 97â λευκό/κόμμι, τόσο καθαρό όσο περιλαμβάνει τα υλικά premium atplenty, αυτό είναι ένα COP.

Επίσης, η εισαγωγή είναι ο θρόμβος X Nike Zoom Haven 97 White/Royal/Red, καθώς και ο Clot X Nike Zoom Haven 97 Volt επαναλήψεις που είναι εξίσου μεγάλες με το προαναφερθείσα λευκό/κόμμι. Το CLOT X Nike Zoom Haven 97 θα χτυπήσει τους εμπόρους από τις 8 Μαΐου, καθώς και τα λιανικής πώλησης σε £ 170.

Posts created 183

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top