Το New Balance 992 “Wheat” είναι τόσο ασφάλιστρο όσο παίρνει

Η σειρά Forefront της New Balance τείνει να αποτελείται από μοντέλα που κατασκευάζονται με ένα μείγμα υλικών σουέτ και ματιών, κυρίως το New Balance 992 που έχει κερδίσει πολύ Περισσότερο από ό, τι έχει προηγουμένως κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους μέσα από συγκεντρώσεις υψηλής θερμοκρασίας. Αν και σε αυτή τη νέα παράδοση, το New Balance 992 “Wheat” δεν χρειάζεται συνεργάτη – είναι τόσο ασφάλιστρο όσο παίρνει μόνη της.

Το προφίλ χαμηλής κορυφής διατηρεί το σχήμα του, αλλά απορρίπτει την τυπική βάση του πλέγματος υπέρ του Suede εξ ολοκλήρου, επικαλύπτοντας όλα τα πάνελ από το τακούνι μέχρι το δάχτυλο σε ένα γήινο μαύρισμα τόνο, συμπεριλαμβανομένου του midfoot “n” λογότυπα και της επωνυμίας στις γλώσσες και τη φτέρνα.

Εικόνα μέσω του Sevenstore
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Αυτό που προσφέρει μια ποπ αντίθεση με το τόνο άνω είναι έντονη μαύρη εσωτερική επένδυση και κλιπ TPU και το διπλό abzorb/encap midsole underfoot σε off-white, εξασφαλίζοντας ότι η άνεση δεν αναλαμβάνει στυλ. Εάν είστε ειδικός συλλέκτης NB, αυτά τα 992 πρέπει να είναι μη-brainer για εσάς.

Το New Balance 992 “Wheat” είναι τώρα διαθέσιμο σε επιλεγμένους εμπόρους παγκοσμίως, οπότε φροντίστε να πάρετε το ζευγάρι σας σήμερα μέσω του μοναδικού προμηθευτή πριν είναι πολύ αργά! Στις σχετικές ειδήσεις, εδώ είναι η πρώτη σας ματιά στο Kith X New Balance του Ronnie Fieg 990V1 “Dusty Rose”. Μην ξεχάσετε να ελέγξετε εδώ για τις περισσότερες τρέχουσες μειώσεις του New Balance.

Εικόνα μέσω του Sevenstore
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω του Sevenstore
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Posts created 183

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top