Uncategorized

Κρεβάτι J.W. Η Ford και η Adidas συνεργάζονται για την πρώτη τους συλλογή

μέσω της Adidas
Η μάρκα με τις τρεις λωρίδες δεν είναι ξένη όταν αφορά την αναζήτηση ιαπωνικών ταλέντων. Από τις κλασικές μάρκες, όπως το Hender Scheme έως τα κορυφαία juggernauts της βιομηχανίας όπως το BAPE, η Adidas έχει πράγμα για τη ξεχωριστή μέθοδο της χώρας για να σχεδιάσει. Τώρα, για πρώτη φορά, έχουν χτυπήσει το κρεβάτι του Shinpei Yamagishi J.W. Ford Brand για μια πλήρη συλλογή, και εδώ είναι τι να περιμένετε!

Ένα αποτύπωμα που είναι δημοφιλές για τη χρήση εντυπωσιακών χρωμάτων και προσαρμοσμένων περικοπών, παίρνουν τρεις φημισμένες σιλουέτες αυτή τη σεζόν, συμπεριλαμβανομένου του Crazy Byw, του Kamanda και της λιγότερο γνωστού Korsika που θεωρείται το επίκεντρο της κάψουλας. Ζωγραφισμένα σε μαύρες αποχρώσεις, τα δύο πρώτα πάνινα παπούτσια απομακρύνουν εντελώς με το συμβατικό άνω άνω μέρος του ενός σχεδιασμού που μοιάζει με κάλτσα που είναι κατασκευασμένη από σουέτ και πλέγμα. Το τρίτο παπούτσι, από την άλλη πλευρά, πηγαίνει για μια πολύ πιο επίσημη προσέγγιση, γεμάτη με ένα δερμάτινο σύστημα κορδονιών και μια εναλλαγή γύρω από τη φτέρνα.

Εικόνα μέσω adidas

Εικόνα μέσω adidas
Στο τμήμα ενδυμάτων, το δίδυμο Power έχει συναντηθεί για να δημιουργήσει μια σειρά από κομμάτια που συμπληρώνουν τα παπούτσια ωραία. Με δύο κορυφές, ένα ζευγάρι παντελόνι και ένα στρατιωτικό εμπνευσμένο παλτό, είναι όλα μπλοκαρισμένα στο ιδανικό με αντιπαραβαλλόμενο ναυτικό, κίτρινο και κόκκινο τόνο που συγκρούονται και συμπληρώνουν το ένα το άλλο ταυτόχρονα.

Μια συναρπαστική συνεργασία, το κρεβάτι J.W. Η Ford X Adidas Collection πρόκειται να χτυπήσει την Adidas και να επιλέξει πωλητές στις 20 Σεπτεμβρίου. Αναμείνετε ότι θα υπάρξει λίγο ασφάλιστρο τιμών, όμως, καθώς τα στοιχεία του BJWF μπορούν να κοστίζουν μια βόμβα. Θα αρπάζεις τίποτα; Τι έχει πιάσει το μάτι σας; Ενημερώστε μας και κρατήστε το κλειδωμένο στον μοναδικό πάροχο για τα πιο καυτά νέα sneaker!

Εικόνα μέσω adidas

Εικόνα μέσω adidas

Category: Uncategorized
Posts created 183

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top