Το New Balance M992 USA είναι διακοσμημένο σε μοβ αποχρώσεις

Η νέα ισορροπία συνεχίζει να κυριαρχεί στη βιομηχανία υποδημάτων καθώς πλησιάζουμε το 2022, αποκαλύπτοντας πολλές νέες συνεργασίες και χρωματιστά που έχουν ήδη πάρει sneakerheads με ανυπομονησία να περιμένουν ημερομηνίες απελευθέρωσης. Η τελευταία παραλλαγή του εξαιρετικά δημοφιλούς μοντέλου και του Premium 992 έχει μόλις κάνει το ντεμπούτο του και είναι ασφαλές να πούμε ότι φαίνεται πολύ γλυκό! Με τίτλο The New Balance M992 “Gray Purple”, τα πάνινα παπούτσια ανανεώνουν την κλασική σιλουέτα με φωτεινά και έντονα χρώματα.

Οι επιτυχίες του μωβ, του μπλε, του γκρι και του φυσικού ναυτικού συνθέτουν τη σύνθετη αλλά ρέουσα διάταξη των χρωμάτων, με υφάσματα κατασκευής υψηλής ποιότητας που χρησιμοποιούνται για να εξασφαλίσουν ότι το μοντέλο ανταποκρίνεται στην πολυτελή φήμη και το σημείο τιμών του.

Εικόνα μέσω νέας ισορροπίας Balancenew M992 “Gray Purple”

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω νέας ισορροπίας Balancenew M992 “Gray Purple”

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Το πάνω μέρος είναι κατασκευασμένο από ένα μείγμα από σουέτ με χοίρο, supima βαμβάκι και ακόμη και nubuck για να αναδείξει την κορυφαία επένδυση και να τα κάνει όσο το δυνατόν πιο άνετα και ανθεκτικά. Η υπογραφή N της New Balance N Logo βρίσκεται τόσο στις πλευρικές όσο και στις μεσαίες πλευρές, ενώ η πρόσθετη επωνυμία είναι παρούσα στις γλώσσες και τα τακούνια. Όλα αυτά βρίσκονται πάνω από μια μονάδα SBS Abzorb Midsole, καθιστώντας αυτές τις πιο άνετες προσφορές στην αγορά αυτή τη στιγμή.

Αν ψάχνετε να παραλάβετε αυτά τα υψηλά ζεστά νέα ισορροπία 992s, τα καλά νέα είναι ότι θα πρέπει να είναι διαθέσιμα αρκετά σύντομα, καθώς η έκδοση των ΗΠΑ έχει προγραμματιστεί για τις 19 Νοεμβρίου, με μια παγκόσμια ημερομηνία κυκλοφορίας που αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα . Βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο εδώ στο μοναδικό προμηθευτή για όλα τα τελευταία νέα και ενημερώσεις υποδημάτων και ενώ είστε εδώ ρίξτε μια ματιά στη συνεργασία Malbon Golf X New Balance που μόλις αποκαλύφθηκε!

Εικόνα μέσω νέας ισορροπίας Balancenew M992 “Gray Purple”

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Posts created 183

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top