Το Billionaire Kids Club πειράζει ένα αποκλειστικό N.E.R.D x Adidas Originals NMD HU

τον Ιούλιο, ο Pharrell Williams αποκάλυψε ένα μόνο Ιαπωνικό N.E.R.D X Adidas Originals NMD HU. Βαμμένο σε μια κρέμα και ροζ παλέτα, το πάνινο παπούτσι δεν ήταν τίποτα αν δεν υποτιμήθηκε. Τώρα, το Skateboard P έχει πειράξει ακόμα ένα χρώμα και θα σας κάνει πράσινο με φθόνο.

Παραμένοντας αληθινή στην αρχική του μορφή χάρη στην κάλτσα του, βελτιώνοντας την μεσαία σόλα και την εξωτερική σόλα από καουτσούκ, ο Νομάδος είναι ζωγραφισμένος σε πράσινη απόχρωση δασών, με συμπληρωματικές κίτρινες επιτυχίες που κοσμούν το bringing N.E.R.D και το μονοπάτι μεσαία σόλα. Για να τα στρογγυλεύουμε όλα, το ριγέ σχοινί συνδέεται με όλα, και ένα κόκκινο μοτίβο N.E.R.D ‘Brain’ είναι παρόν γύρω από την πλάτη για λίγη αντίθεση.

Εάν σκέφτεστε να καλύψετε αυτό το N.E.R.D X Adidas Originals NMD HU, δυστυχώς, είναι αποκλειστικό για το δισεκατομμυριούχο κατάστημα NYC NYC. Παρ ‘όλα αυτά, φροντίστε να το κρατήσετε κλειδωμένο στον μοναδικό πωλητή για πολύ περισσότερα νέα καθώς αναπτύσσεται! Ενώ είστε εδώ, διαβάστε το κομμάτι μας για την ιστορία του Theâ Pharrell Williams X Adidas Originals NMD HU.

Εάν σκέφτεστε να καλύψετε κάποια ολοκαίνουργια ζέστη adidas, φροντίστε να δείτε το ρεύμα εδώ!

https://www.instagram.com/p/bnbjsorlhdv/?utm_source=ig_embed

Posts created 183

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top