Το New Balance 991 “Cappuccino” συνδυάζει τις αποχρώσεις Brewtiful

. Ωστόσο, σε άλλους, δεν υπάρχει καλύτερη μυρωδιά από τους φρεσκοκομμένους κόκκους καφέ. Είτε επιλέγετε τον καφέ σας στην κούπα ταξιδιού σας καθώς βιάζεστε να εργαστείτε, ένα φλιτζάνι μεγάλου μεγέθους από την προτιμώμενη αλυσίδα οδήγησης ή το τοπικό καφέ σας, μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι το New Balance 991 “cappuccino” θα είναι η νέα σας επιλογή .

Αυτή η κατασκευή του New Balance 991 παραμένει αληθινή στο πρωτότυπο με υψηλής ποιότητας σουέτ χοιρινού κρέατος που κοσμεί τα πάνελ midfoot καθώς και το πίσω και το μπροστινό μέρος. Αν και αυτό που θέτει αυτό πραγματικά εκτός από τις άλλες παραλλαγές του είναι τα πλούσια μείγματα του καφέ για να αντιπροσωπεύουν τις ζυθοποιίες αποχρώσεις του cappuccino και της κρέμας για να μιμηθούν τον ατμό γάλα αφρό που κάθεται στην κορυφή.

Εικόνα μέσω 43einhalb
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά, όπως τα αναπνεύσιμα πλέγματα, το Logo Logo Midfoot και ακόμη περισσότερο NB branding στη συνέχεια απολαμβάνουν ένα βαθύ ναυτικό χρώμα για μια ποπ αντίθεση, ενώ παράλληλα δίνουν στο σύνολο ένα vintage coffee vibe. Το Underfoot, το “cappuccino” διατηρεί την υπογραφή του μοντέλου της κληρονομιάς Abzorb Midsole για την άνεση και το μαξιλάρι που θα αναζητήσετε μέρα με τη μέρα.

Ενημερώστε μας αν copping το New Balance M991SBN που έγινε στην Αγγλία “cappuccino” και βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στο καλύτερο εδώ στον μοναδικό πάροχο για τις πιο πρόσφατες ημερομηνίες απελευθέρωσης νέας ισορροπίας, teasers και πολύ περισσότερο όπως εμείς ‘ Θα είμαι ο πρώτος που σας ειδοποιεί. Σε σχετικές ειδήσεις, το New Balance Tokyo Design Studio TDS 574 έρχεται με υπερβολική σόλα.

Εικόνα μέσω 43einhalb
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Posts created 183

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top