Uncategorized

Οι επιφάνειες των βίντεο για το λευκό λευκό X Nike X Serena Williams “Queen” Collection

Virgil Abloh από την τρέχουσα σκηνή του δρόμου δεν φαίνεται να επιβραδύνει οποτεδήποτε σύντομα. Τη συνεργασία του με τη Nike γνωστή ως “The Ten”. πρόκειται να διαφοροποιηθεί καθώς μια άλλη επιρροή φιγούρα ενώνει το μίγμα.

Serena Williams, νικητής του Grand Slam που κατέταξε όχι. 1 σε επτά διαφορετικές περιπτώσεις, παρέχει την έμπνευση για αυτήν την επερχόμενη “βασίλισσα”. συλλογή. Οι εικόνες διαρρέουν πριν από αρκετές εβδομάδες, αλλά χάρη σε αυτό το πρόσφατο βίντεο που δημοσιεύτηκε από το @mrtonymui, εδώ είναι ένα κοντινό πλάνο της συλλογής τριών μερών.

https://www.instagram.com/p/bmwgn4tapbu/?hl=en&#038 ;taken-by=mrtonymui

Το off-λευκό x nike x serena williams “βασίλισσα”? Περιλαμβάνει ένα πολύχρωμο Air Max 97 και Blazer Mid, καθώς και μια λάμψη που έσπασε Nikecourt Flare 2 PE. Σύμφωνα με πηγές, το τελευταίο δεν θα είναι διαθέσιμο, αλλά καταπληκτικά νέα, καθώς τα μεγέθη του AM97 και του Blazer δεν θα είναι απλώς αποκλειστικά.

Μια πρόσφατη δημοσίευση Instagram από το off-white είχε υπογράψει: “Ακολουθήστε @em___pty___gallery Για τη λίστα μελετάς εκτός λειτουργίας στον σύνδεσμο στο Bio για πληροφορίες απελευθέρωσης της ΕΕ. “;

Μείνετε κολλημένοι στο @thesolesupplier για περισσότερες ενημερώσεις και ειδοποιήσεις!

Όπως και με τα προηγούμενα off-λευκά αποκλειστικά X Nike του Virgil, αυτή η συλλογή φέρνει μια αίσθηση αστικής υψηλής μόδας, αν και πιο πολύχρωμο από άλλους στην περιοχή.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ενημερώσεις σχετικά με το λευκό X Nike X Serena Williams “Queen” και ενημερώστε μας αν είστε οπαδός ενός τόσο τολμηρού πακέτου στα παρακάτω σχόλια.

Category: Uncategorized
Posts created 183

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top