Κρατήστε το χαλαρωτικό αυτό το χειμώνα με τους Palm Angels FW21

ακολουθώντας την απρόβλεπτη συνεργασία του με το πολυτελές σπίτι μόδας Missoni νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι, οι Palm Angels είναι πίσω και είναι έτοιμοι να κάνουν ντεμπούτο τη νέα συλλογή FW21. Η τρέχουσα σειρά διαθέτει μια επιλογή από κακομεταχείριση στυλ παράλληλα με τις άνετες και άνετες σιλουέτες.

Το μεγαλύτερο μέρος της συλλογής φιλοξενεί μια ποικιλία από στυλ εξωτερικών ενδυμάτων, όπως γνωστά σακάκια, ασαφή παλτά, σακάκια Sherpa Trucker και υπερμεγέθη μπλούζες. Ορισμένα από αυτά τα κομμάτια διαθέτουν ζεστά και teddybear, όπως η λεπτομέρεια για το μέγιστο σε άνεση φθορά και στυλ.

Εικόνα μέσω των Palm Angels / David Sims
Αλλού της συλλογής, βλέπουμε την υπογραφή του Tracksuit της γωνίας παλάμης ως ένα προσαρμοσμένο κοστούμι με επίσημες και υπερμεγέθη λεπτομέρειες. Ακόμα πλήρης με τις λωρίδες μεταφοράς υπογραφής, αυτό το κομμάτι τρέχει μια λεπτή γραμμή μεταξύ των δύο βραδινών και casual φθορά. Παράλληλα, βλέπουμε την υπογραφή και την παιχνιδιάρικη επιστροφή μοτίβου “Kill the Bear” με το λογότυπο με ζωγραφική με ψεκασμό.

Εικόνα μέσω των Palm Angels / David Sims
Παράλληλα με αυτή τη συλλογή ενδυμάτων, πολλά αξεσουάρ εμφανίζονται επίσης για να στρογγυλοποιηθούν τα πράγματα. Τα φρέσκα περιδέραια λογοτύπων και οι αλυσίδες, τα καπέλα και τα γυαλιά Beanie κάνουν όλα μια εμφάνιση με διάφορα στυλ που προσφέρονται. Μερικοί από τους σημερινούς Palm Angels FW21 είναι διαθέσιμοι τώρα στο SSENSE, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε αστυνομικά γρήγορα και κρατάτε τα μάτια σας ξεφλουδισμένα για τα υπόλοιπα! Σε άλλες ειδήσεις, η IISE X Alpha Markets τιμά τις κορεατικές ρίζες τους με αυτό το FW21 Collab.

Εικόνα μέσω των Palm Angels / David Sims

Posts created 183

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top