Εδώ είναι το Arc’teryx x Nike Dunk Low θα μοιάζει με

arc’teryx έχει κάνει μια κόλαση μιας αναβίωσης τους τελευταίους μήνες. Η καναδική εταιρεία υπαίθριων ειδών ένδυσης ξεκίνησε ως κάπως μια λατρευτική μάρκα το 1989. Γρήγορα προς τα εμπρός για τρεις δεκαετίες και έχει γίνει τώρα ένα βασικό streetwear που φοριέται από όλους. Με όλα αυτά που είπε, το sneaker customiser @itsjustpatterns έχει αποκαλύψει τώρα τι ένα arc’teryx x nike dunk low θα μπορούσε να μοιάζει, και ειλικρινά, θέλουμε πραγματικά αυτά να είναι ένα πράγμα.

Διαθέτοντας ένα μαύρο χρώμα, αυτό το προσαρμοσμένο dunk λειτουργεί πάνω από μια ομαλή δερμάτινη βάση, ενώ τα ασαφή πάνελ σουέτ τυλίγονται γύρω από το toebox, το σύστημα κορδονιών και την πλάτη. Κρατώντας το μυστικό, η μεσαία σόλα έχει ζωγραφιστεί και σε μαύρο, παραμένοντας σύμφωνα με την αισθητική του Arc’teryx.

Εικόνα μέσω των justpatterns

Εικόνα μέσω των justpatterns
Ένα Nike Swoosh πυροβολεί στα πλευρικά και τα μέσα πλαϊνά πάνελ και για να τα στρογγυλοποιήσει όλα, το λογότυπο ορυκτών πουλιών της ετικέτας φτάνει στη φτέρνα με λευκό, οριστικοποιώντας το σχέδιο.

Το Arc’teryx X Nike Dunk Low είναι επί του παρόντος ένα μοναδικό έθιμο, αλλά θα θέλαμε να δούμε την ομάδα του δίδυμου Power στο μέλλον. Ενημερώστε μας αν θα μπορούσατε να αντιμετωπίσετε αυτή τη φανταστική συνεργασία και ενώ είστε εδώ, ίσως να λάβετε την πρώτη σας ματιά στην ένωση La X Nike Dunk Low!

Εικόνα μέσω των justpatterns

Εικόνα μέσω των justpatterns

Posts created 183

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top