Uncategorized

Η Balenciaga για να σπάσει το ορόσημο των εσόδων ύψους 1 δισ. Ευρώ για πρώτη φορά

Balenciaga το σκοτώνει τα τελευταία χρόνια. Όταν μια μάρκα αφιερωμένη στην παραγωγή θαμπών κομματιών για γυναίκες μεσήλικας, το Demna Gvasalia-Helmed Fashion Home βρίσκεται τώρα στην πρώτη γραμμή των streetwear καθώς και των αθλημάτων, απελευθερώνοντας εξαιρετικά υψηλές ζεστές σιλουέτες όπως ο εκπαιδευτής ταχύτητας, το κομμάτι, , το Triple S. Τώρα, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο του Kering François-Henri Pinault, το παριζιάνικο αποτύπωμα αναμένεται να σπάσει τα έσοδα ύψους 1 δισ. Ευρώ φέτος για πρώτη φορά.

Η Balenciaga έχει δει εκθετική ανάπτυξη από το 2015. Με μια έντονη εστίαση στο Millennial, η μάρκα είναι ο τέλειος συνδυασμός υψηλής μόδας καθώς και streetwear. Ενώ τα στυλ τους μπορεί να μην είναι για όλους, είναι αφαίρεση για να δούμε αυτό το ενιαίο κομμάτι που θα κυκλοφορήσουν θα ξεκινήσουν μοτίβα που θα διαρκέσουν εποχές. Για παράδειγμα, ο εκπαιδευτής γυμναστικής ταχύτητας άνοιξε τη μέθοδο στα πάνινα παπούτσια, καθώς και το τριπλό S μεμονωμένα ξεκίνησε την τεράστια τάση παπουτσιών μπαμπά που δεν μοιάζει να σταματά οποτεδήποτε σύντομα.

Τι πιστεύετε για αυτά τα νέα; Είσαι καθόλου έκπληκτος; Έχετε αντιμετωπίσει πρόσφατα οποιοδήποτε είδος προϊόντων Balenciaga; Ενημερώστε μας, καθώς και ενώ είστε εδώ, φροντίστε να ρίξετε μια ματιά στην πλήρη σειρά Sneaker Balenciaga!

Category: Uncategorized
Posts created 183

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top