Το Selfridges εισέρχεται στο Metaverse με το πρώτο του κατάστημα Decentraland

το Metaverse πρόκειται να αισθάνεται εξαιρετικά πολυτελές. Σήμερα, ο Selfridges αποκάλυψε επισήμως ότι θα εισέλθουν στον online κόσμο με την “οικοδόμηση” ενός ολοκαίνουργιου πολυκατάστημα στο Decentraland. Συμμετέχοντας σε περισσότερες από 70 μάρκες, καλλιτέχνες, καθώς και σχεδιαστές στην παραγωγή μιας νέας εμπειρίας “στη διασταύρωση της μόδας καθώς και της τεχνολογίας”, αυτή η φιλόδοξη δουλειά ήταν πολύ πειράζει νωρίτερα φέτος, καθώς και τώρα, είναι τελικά εδώ.

Για πρώτη φορά, θα μπορείτε να δείτε το ειδικό κόσμο NFTS από τον Paco Rabanne, καθώς και το fondation Vasarely ακριβώς στο ναυαρχικό χώρο του βρετανικού πολυκαταστήματος. Μέρος της εβδομάδας Metaverse Fashion που θα διαρκέσει από τις 24 Μαρτίου έως τις 27 Μαρτίου, απολύτως μπορεί να επισκεφθεί κανείς.

Εικόνα μέσω selfridges

Εικόνα μέσω selfridges
Για να επιθεωρήσετε το κατάστημα, το μόνο που απαιτείται να κάνετε είναι να κατευθυνθείτε προς το Decentraland καθώς και να είστε ελεύθεροι να εξερευνήσετε. Μπορείτε είτε να ενεργήσετε ως επισκέπτης είτε να συνδέσετε το πορτοφόλι κρυπτογράφησης για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλα τα χαρακτηριστικά, διατηρώντας παράλληλα την ανάπτυξη του κόσμου καθώς και τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία ασφαλή. Αυτό είναι το επόμενο βήμα για το blockchain, καθώς και είμαστε πέρα ​​από το Hyped για να δούμε τι ανοίγει αυτό το αυτό!

Εικόνα μέσω selfridges

Εικόνα μέσω selfridges

Posts created 183

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top